nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 geçen sene bugün, o kadar yoğun bi günden sonra sürpriz yapıp karlı kışlı balıkesir yollarına düştüydüm. sırf 2-3 saat görebilmek için. sonra sabaha karşı yola çıkıp tekrar işe geldiydim.. ağrıma gitti be günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Benim hatam aslında. Tüm şifrelerim aynı benim bu kartımı annem yeni çıkarrtı ek kart olarak. Şifresini de değiştirmedim. Unuttum sonra pin blok yedi. Önce imzamı kullanabiliyodum şimdi direkt kart reddediliyor. hsbc'yi daha çok aradım ailemden son bir haftada ya.şimdi de mailleşiyoruz. seviyeliyim şuan ama kötü biticek bunun sonu. valla kaldım 5 parasız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Abi şöyle diyeyim, ben şifremi bir de doğru girmiştim, ona rağmen yanlış deyip bloke etmişti. Ve burdaki HSBC ile Türkiye'deki tamamen ayrı opere ettikleri için burdaki banka şubelerinden gidip para da çekemiyorsun söyleyeyim. Ben bir şubede o kadar çok beklemiştim ki en sonunda çalışanlar bana acıyıp tamam sana 100 pound vereceğiz sonra senin Türkiye'deki şubenden biz alacağız o parayı demişlerdi. Halledemezsen de sokaklarda kalırsan haber et sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bu nası küresellik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hahaha sağol yatıcak yerim var sdf ama nakit 10 poundum falan var. abi irlanda'dan beri nakit yiyorum bu salakların yüzünden sdf burdaki HSBC ye gittim Türkiye'de ki bankanızla görüşün dediler. şimdi mailleşiyoruz bakalım.yalnız şifreni doğru girdiysen nası blok attılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 will.i.am director of creative innovation for intel olarak alınmış.. hmm... FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 BİTTTİEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Geçen sene bugün güzeldi lan :) Saçma bi gün olsa da yalnız olunca insanın sokağa çıkası gelmiyo be 4eva Alo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 şimdi gel beni al kadın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sokakta tanıdık/tanımadık herkese "hmmpfs" bakışı atıyorum. bi bok varmış sanıyolar. Süper bişi.<3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 buraya küfür koy.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bu arada 0532. sayfayı ve 0533-0535 falan hepsni turkcell sponsorluğunda geçmemiz gerekiyordu.. reklam alın buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sevgililer gununde sevgiliyle bulusup ayrilmak = priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 lan niye hep önemli günlerde ayrılıyor bu çiftler? çoğu böyle. geçmiş olsun hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 dasaaa'yı arayıp "abi bi sen konuşsan" demek için.. günümün içine ettiniz canım arkadaşım. danıştığın adamın kendine hayrı olmadığına mı yanarsın bilge kişimiyim olm ben, bana niye geliyorsun diyemediğine mi yanarsın kızın afra tafrasına katlanmak zorunda kalmaya mı yoksa telefon faturasına mı? hangisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 meeeh Hiç essay i bitirmek istemiyorum. 1500 kelime çok az hiç bir şey sığdıramıyorum, argüman margüman fos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sanırım bazı konularda eski kafalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
49 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 İtiraflarım geldi, zor durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 aslında güzel bi masa yapıp üstünü Audrey Kawasaki'nin işleri gibi boyatacaksın.. bak ne şahane oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 günnük feysbukta güvenlik ve paylaşım ayarları falan mı değişti, biri benim feysbuk sayfamı salak bi arkadaşbulnoktakom sitesine mi koydu bilmiyorum ama ikide bir arkadaş talebi gelmeye başladı. gidin lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 olm kaybedecek neyim var ki? bi bok yok. ne kasıyorum o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Her zaman kaybedicek bişey vardır abi. Uğraşma bence. Harder you try harder you fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 annemle kuşak çatışması yaşıyoruz kulaklarımı deldirdim pipini de deldireydin dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 zaten delik yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar