Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 4 lira farkla her bankamatikten her kartla çekebilirsin netekim para. 1 lira da bakiyeye bakma için, etti mi 5 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 uu 5lira boşa gidecek!! O_O yok lan ben fotosentez yapmayı öğrendim sayılır.. hmmmm nişasta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mr_Hand said: olm sen ziraat müho musun? sağa didim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ziraat mühendisi mi dimek oluyor o? yok deilim.. inş müh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 küçük binalar yapıp sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 düşündüm de kum, demir falan. para gerekiyor. yemek kredisi almak için bankaya başvurucam. bakalım bi 10kaat veriyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dasaaa said: bu arada boğaziçine ziraat koymayan yönetime tepkiliyim.. bak o kart yanımdaymış : Ziraat var güneyde;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 güneyin neresinde çabuk söle ölüyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hahaha more begging:))))...tamam tamam, saatli binanın sol tarafında iş bankası var,onun 25 metre falan ileriisnde..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dasaa gittin mi?heheh....zavallı atm kuyruğunda bekleyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 a yeah iki dev fil + 1tapir falan yiyeceğüm şimdi gitmek üzreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sevgili günlük sabit yüklü bir param olsa da emtiaya para yatırsam..işte böyle hayallerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Hava bok gibi diye gitmedim okula sdf İyiki de gitmemişim sarardı hava çamur yağcak gibi hayırlısı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Rizkina kosan kaplan gibiydim vallahi O esnada kostururken ezip gectiklerim varsa bilsinler ki adlarini olmasa bile tarih onlari hatirlayacak ve coskuyla anacak Yemek yerken coskuyla kofteleri parcalarken bicak darbelerinden yaralanmis olanlar.. sizler en buyuk tas anitlarla olumsuzlestirilseniz azdir, yetmez! Cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 günlük suşi alcam ney alsam? bi sürü şey var hrmmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 california roll al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hmm 1 Kani, 3 Boston, 3 Sasame, 3 Tuna aldım paket halinde indirimi varmış, californiada bidaki sefere artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 anaa güneydeki ziraatı bilmeyenler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ahuahuabilmiyordum valla.. gerçi bayağı bi dipteymiş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 piiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ama yuppiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 artık gidip dağıtmak istiyorum haaa sıktı bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Puddi Puddiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya bence bilmemesi gayet normal o kadar ücra köşedeki,,ne zaman yapıldı,ne zaman açıldı bende bilmiyorum,tesadüfen psikolojinin oraya gitmesem ben de bilmezdim,hatta hiçbir arkadaşım bilmiyordu....a bir de yeni açılmakta olan başka bir bankamatik ise iş bankası hemidee muhtalığn oraya,biliyorum zaten vardı iş bankası kampüste ama yine de fazla mal göz çıkarmaz.... Ardeth said: anaa güneydeki ziraatı bilmeyenler varmış ve günlükk...inanılmaz sinirliyim trt'nin çektiği yerli ama yersiz dizilerden bir tanesi evimin önündeki sokakta çekildiği için 15 dakika geçirtmediler,,neymişş dizi çekiliyormuşş,neymişş kayıttalarmış!!!! çok üşüdüm çok,çay ikram ettiler ama nafile,,,buz kestim,,,diyorumm allah beni tropikal iklim için yaratmışşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Kimseye güvenip plan yapmıcaksın ya hadi hadi diye baskı yapıyo millet ayarlamam için ayarlıyorum, annesinden izin alamıyo devamında gerizekalı bunlar ya. Oturucam yılbaşında alıcam kumandamı victoria secret izlicem başlarım yılbaşına da yıl sonuna da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar