abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 uuu allah belani versin ayedas shshshdhdhhdhshshshdhhs POF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ulan bir insan bu kadar talihsiz olabilir mi ya? Geldigimden beri once deniz tuttu, sonra reflumsu bir sey oldum. Lan son gunum oh diye denize atladim 3 dk gecmedi yosun carpti. Pavurya gibi putur putur oldum ne bicim is anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sanki yediğin bişeyler fena dokunmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 offff kola içmeyi bırakmam lazımmış.nasıl başarıcam yeaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bu paper da oldu Dear Dr. Sina Türeli, I would like to inform you that the editor´s decision for your manuscript JMMO1397R1 is "Accept". gg next Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Günnük Dhafer Youssef konserine gidiyoreee!!1 son saniyede bilet almak kötü yalnız ya. en uç arka köşelerden aldık sdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ardeth said: Dr. Sina Türeli whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Akademik iletişim maillarinda hep öyle geçiyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 100.yıl formamımızı almısım radyoda 80s metal dolapta 5 adet becks oh yeah man oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mr_Hand said: sanki yediğin bişeyler fena dokunmuş ya. Reflu direk bira ustune koladan zaten de deniz tutmasi falan hayatimda basima gelmemis sey. Denizle buyumus de bir insanim. Yosun carpmasi icin de yasli teyzenin teki domates iyi gelir dedi dus alana kadar her yerimden domates parcalari cikiyordu ahdjsjfjk. Istanbul'u da ozledim ya. Aksam hon donse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yosun çarpması ne lan. ben de fena yanmışım, omuzlarım filan sızlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yüzerken yosuna çarpıyorsun ya da yosun sana çarpıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 aquila said: Ardeth said: Dr. Sina Türeli whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mail atan geleceği görmüş işte.. adamın gidişi öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ardeth said: yüzerken yosuna çarpıyorsun ya da yosun sana çarpıyor olabilir abi bu ne ya?! bi de gidip utanmadan Dr. Mr. ayakları yapıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sina doktor mu olmus tebrikler o zaman sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sesu said: pogodi said: bugün ev tutuyorum haftaya taşınıcam abim gelene kadar da yalnız yaşicam yaşasın depresyon Bir kahveni icerim. yemek bile yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben de yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yürümekten dabanlarım ağrıdı.. tabanlar şişince varlıklarını daban hatta dabuan olarak devam ettiriyorlar sanırım.. yaz gribine küfürler hazırladım ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bu arada günlük. inceptionda uyuyakalan bi insanım. anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Benim de kahvemi için ben de bugün imzaladım kontratı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 pogodi said: bu arada günlük. inceptionda uyuyakalan bi insanım. anla. ben izlerken sağımda ve solumdaki insanlar da uyuyakalmıştı. yalnız değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 vaniLLe said: p.tesi kütüphane kapatan almanlara kafam girsin. ne güzel surda adam gibi ders calisacaktim, cocuk sesinden uzak. guzel kutuphane bizim okulda da sinav doneminde kapatilda bi kez neden? recep ivedik 3 cekiliyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ders çalışmak..marttan beri yapmadığım şey.bi anda çalışmanın yan etkisi feciymiş.neyse başka yolu yok hayallerimizin peşinden gidiyorsak çalışıciiiiz (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Bakımdan araba bankadan yeni kartımı almaya gittim ikisini de vermediler telefonda hazır dedikleri halde. vermediler. vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yetememişler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar