Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Çok ağır küfür ettim içimden, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 aa pardon lan ramazandi di mi. valla kasitli yapmadim. ne zaman ki iftar? özür dilerim. :D ama yok sen tutmuyosundur oruc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ramazan ne ya, işteyim, daha çıkmadım, açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 benim bile canım çekti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 iste post atinca ne isin var lan burda, yürü mutfaga yaziyosunuz. mutfaga gidince de küfrediyosunuz, ne is lan =P türkiyeye gelirsem size de yaparim bi gün, üzülmeyin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 çok pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ekmek sis la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 o cok iyi yalniz. ilk hamburgerde de mayonez ketcap yokmus. daha intensive aliyosun etin tadini mmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 direk et ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Spidee said: Ramazan ne ya, işteyim, daha çıkmadım, açım. ilahi.. bi an ambale oldum lan dedim günes nasi oruc tutar? ama sonra gecti. sen oruc tutuyor olsaydin, saygi duymaya baslayacaktim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 MMF ders bitti ^^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Günlük şu aft denen naneyi sen sardıysan başımıza senin ben içine tüküreyim. Sebebi başka bişeyse onun da içine tüküreyim. Hayatımı ızdıraba çevirdi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 günlük hastayım yivranç. klimalar sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Gümaydın, dün gece yeni bir dövmem oldu. Sızlıyo baya, 2-3 haftaya yenisi gelicek. Annem kudurmuş durumda. "Gelinlik giyince çirkin durur." diyip duruyo sdfjsk. Alıştı ama biraz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 nasıl bir güne başladım hayırlısı bakalım ne göstercek allah baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 melaba günnük: ilk defa ter kan içinde uyanmadım.hava sıcaklığı gayet iyi güzel bi gün geçirirz inşallah hadi öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 SeaGle said: Günlük şu aft denen naneyi sen sardıysan başımıza senin ben içine tüküreyim. Sebebi başka bişeyse onun da içine tüküreyim. Hayatımı ızdıraba çevirdi lan. http://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/vademecum.asp?ilac=1,372&Tview=2&keyword= 2 güne geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 rüyamda amanda palmer konserini kaçırıyordum ve bunu neil gaimandan öğreniyordum.adamların ilişkisi piskolojimi bozdu resmen öff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yaz gribi :( gerçekten yanıma yaklaşanların istemeden ağzına sıçmak :(:(:(:(:( bundan süper pişman olmak :(x80 damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Dun Riza Abi ile tanistim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 oh yorucu ama güel bi maçtı.girişte ve çıkışta beşiktaşlı kardeşler tarafından tost olmuş olabilirim ama eğlenceliydi. gözlemlerim buca da beşiktaş da daha tam olarak hazır değil. çıkış kuyruğunda o kalabalığın arasında kavga etmey çalışan öküzlere de selam ederim sayelerinde bi çocuğu eziyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bugün ev tutuyorum haftaya taşınıcam abim gelene kadar da yalnız yaşicam yaşasın depresyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 günlük hava çok sıcak,uyuyamıyorum diye sabah 6 da yatıyorum,yine çok sıcak oluyor diye 8.30da kalkıyorum her gün.canım sıkılıyo lan resmen erken kalkınca yapıcak birşeyde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 pogodi said: bugün ev tutuyorum haftaya taşınıcam abim gelene kadar da yalnız yaşicam yaşasın depresyon Bir kahveni icerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 kosuya cikip ondan sonra bi ton ders calisma planlarim var. eylülde de berlin yapiyoruz yuppi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar