Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bella said: günlük. kafayı yicem gerizekalı temizlikçi laptopımın ekranını çatlatmış!!! ekranın % 90ı görünmüyor. of ya. teknolociden anlamayan anne veya temizlikçileri bi zindana falan tıkmak lazım evet. arkadaşın notebookunu kirli görüp bastıra bastıra bezle silmek suretiyle ekranın anasını ağlatmıştı annesi bi keresinde...
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi pc yi elleme dedikçe cazip geliyo heralde temizlikçiye.öyle bi catur cutur siliyo ki klavyeyi msn yi açmayı notepad açmayı başarıyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 balon said: dasaaa said: istanbulda iş arıyan mimar varsa temasa geçebilir.. bi arkadaş mimar arıyormuş, sigorta falan da var tabii.. gerçi şartlar neler çok bilemiyorum şu an.. ayak üstü konuştuk sadece. hmm sefgili günlük, ben bi arkadaşla ayak üstü konuştum.. konsepte uygun olsun şehir bölge planlamacı uyarsa bir tane var halihazırda gönderebilirim. edit: yetenekli bi şey. dur yarın yerindeyse bi uğrayım adama da sorayım..
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 silerken başardıysa daha bi saygı duyacağım kadına. yani ekranda ekran koruyucu tarzında renkli çizgiler falan oluşmuş ve 4 parmaklık yer normal.geri kalanı mahvolmuş.
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Günlük kabadayı var lan KanalD'de sende izle. Çokzel.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 hava alanindayim gunluk. Mutluyum ve uykusuzum. Immm
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 cok güzel birseysin sen Special K.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bu aksam open air party var oarya gidicem. insallah polisler icine sicmazlar partynin.
feliss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Gerçekten de bir şeyi çok düşününce, zihninde canlandırınca onu gerçeğe çevirebiliyormuşsun. Dönmüş bugün buralara, aklında mı acaba cumartesiler hala?
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 kola ve noisetteyle avanak avanak takılıyoruz günnük. 8-)
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 günlük, ingiltere mevzusu yeniden ortaya çıktı. vizeleri saydırıp sırf sınavlar için gelebilirim buraya.ama köpeği geçici olarak birine vermem isteniyor.çok mutsuzum.ölüm gibi. öte yandan ev bakıyorum. bok gibi mutfaklar ve banyolar. vallahi yaşadığım ev saraymış. değerini anladım.adeta. şu belirsizlik bitse. ne olacaksa olsa.ev mi, ingiltere mi neyse. düşünmekten beynimde ur çıkacak.
balon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Günlük yeni kalktım, Birazcık başım ağrıyo. Dün jacabo ile iyi çılgınlık yaptık.
balon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 dasaaa said: balon said: dasaaa said: istanbulda iş arıyan mimar varsa temasa geçebilir.. bi arkadaş mimar arıyormuş, sigorta falan da var tabii.. gerçi şartlar neler çok bilemiyorum şu an.. ayak üstü konuştuk sadece. hmm sefgili günlük, ben bi arkadaşla ayak üstü konuştum.. konsepte uygun olsun şehir bölge planlamacı uyarsa bir tane var halihazırda gönderebilirim. edit: yetenekli bi şey. dur yarın yerindeyse bi uğrayım adama da sorayım.. Yıldız mezunu kanka, çeşitli atraksiyonlar yarışmalara da katılıyordu. Akıllı bir kızcağız. Hani tasarım yönü falan da var baya. Uyabilirse iş yapar.
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Günlük ev çokzel oluyo lan, tuğla cam da var şimdi salonda, bi mutfak kaldı 1-2 haftaya herşey biter.
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 burdan tüm patilere duyurulur sakın cappy nin limonatasını almayın.çiş içiyomuş hissi verdi.kötü bi deneyimdi.
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 limonata deyince uludağ limonata yı tek geçiyorum artık.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bir şehre daha dikiz aynasından bakıcam yarın epeydir yapmıyordum özlemişim.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 sapik gibi lost izliyorum hala. 6. sezona geldim sonunda. nasil sapik bir finali olcak su dizinin acayip merak ediyorum.
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 senko izleme bak ben danıştım vicdansız patiler izle hayat deneyimi dediler.yol yakınken dön.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 can sıkıntısı ve mide yanması isimli kasedim tüm türkücülerde..
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 yok abi.. gnu lisanslı hiçbir şeyin düzgün çalışmadığına inancım tam artık.. deluge. kurduk.. iyi hoş. standart "onu bunu da indiricem. arkadaşları da çağırıcam gtk bilmem ne" dedi. ona da ok dedik.. yer verdik o kadar.. sonracıma. masaüstüne de shortcut koydu. ona da ses çıkarmadık. tıklıyorum shortcuta.. hmm bi numara yok.. alla alla.. bi daha.. cık.. bi kere daha dene.. cık.. e geldikleri gibi gidiyorlar.. utorrent ile warner bros vs evimi basıcak büyük ihtimalle ama en azından çalışan program, adam gibi program.. bi gnu programı da ben yapıcam.. durucak öle. çalışmayacak.. özgür yazılım ama! diye çemkiricem arada sırada.. çalışmıyor işte kamil.. uğraşçak mıyım ben bununla? halit abimin yazdığı halite'ı kurduk.. çalışıyor tıkır tıkır.. deluge malı gibi 10mb de değil. onu bunu indireyim de demiyor. ve en önemlisi.. çalışıyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Selam günlük, bugün yine her zamanki gibi abi kazığı yedim. Lan bu koydu cidden, hele ki bu şekilde bi kazığı 3-4 kez daha attı. Ama bu çok koydu. Bi daha kendime harbi söz verdim ona muhtaç olmuycam herhangi bi konuda. İnsanlar abin de olsa kendi götünü kurtarmaya bakıyor afedersin günlük. Zaman gelip de aynı şeyleri kardeşi dahi yaşasa umrunda olmuyor, yardımcı olmuyor. Ha babamın aptal saptal kuralları çok mu iyi, hayır. Neyse, .
feliss Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Aklındaymış günlük. Özlemiş. Doğum günümde yanımda olmadığı için üzülmüş ama telafi etcez. İyi hissettim. Sabahlara kadar konuşmak da güzel:)
Öne çıkan mesajlar