pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 pogodi said: günlük saçımı kızıl kahveye boyattım güzel oldu kestirdim bi de yarın sabah erkenden denize gidiyoruz akşam da pilatese başlıyorum öyle yeniden insana dönüşücem yani BU NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 "staj zorunluluğu olan" diye başlayan cümleleri okuduğumda hep yeniden yıkılıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 evin karşısında hakikat kitabevi yayınlarının kitaplarını satan bi yer var günlük acaba cevab veremedi de var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 zamanında HDD değişecekkene yapılmış herbişeyin kopyasını almam istenmiş.. CD devriymiş CD'ye almışım.. şimdi onları al, ayıkla daha modern bir birime at.. işkence gibi.. 48CD daha var.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 karpuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 dasaaa said: zamanında HDD değişecekkene yapılmış herbişeyin kopyasını almam istenmiş.. CD devriymiş CD'ye almışım.. şimdi onları al, ayıkla daha modern bir birime at.. işkence gibi.. 48CD daha var.. =( evet abi ya. barkod okuyucu gibi bişey lazım cdlere sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Günlük, yatçaz kalkçaz, yatçaz kalkçaz, yatçaz kalkçaz. Sooora "Here I Am" Diyen Sertap Abla Konserine gidicez. Yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 günlük yarın sınav var hayırlısı.şans dileeeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mr_Hand said: dasaaa said: zamanında HDD değişecekkene yapılmış herbişeyin kopyasını almam istenmiş.. CD devriymiş CD'ye almışım.. şimdi onları al, ayıkla daha modern bir birime at.. işkence gibi.. 48CD daha var.. =( evet abi ya. barkod okuyucu gibi bişey lazım cdlere sdfad di mi :D yeni cd'ler de buldum bu arada.. harika.. bu süre içinde kendi kendine evrilip toplaşıp önce bi dvd sonra da hdd olmalarını dilerdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 oha günlüğü ben mi açmışım lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 meheh 10 kişinin girdigi sınavdan bi kişinin geçebilmesi rezilliğini yaşıyoruz şuan.tokat atın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 evi temizlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yarın olimpos salla bakiim popoyu afferiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 allah belanı versin günlük gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 insanların mükemmel hayatlarına tanık olup rencide oluyorsun değil mi itiraf et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 nolur yarın tatile gitmemle alakası olsun kıskanın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ardeth said: insanların mükemmel hayatlarına tanık olup rencide oluyorsun değil mi itiraf et evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 pogodi said: nolur yarın tatile gitmemle alakası olsun kıskanın falan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bitirme projesi grubu muallakta bitirme projesi konusu muallakta operating system dersinin projesine daha hic baslamadim, kol gibi konu sectim hemde. 10gun oldu basimin donmesi hala gecmedi orjinal warhammer aldim dvdler bozuk cikti netten indiriyorum bir ton sorunu var, ustune oyunla gelen figurde kirik cikti. boyle iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 öleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 pogodi said: nolur yarın tatile gitmemle alakası olsun kıskanın falan tatil mi? çok banal. ben diferansiyel ve simpilektik geometri çalışacağım onun yerine çok daha heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 off 17 derece havada götümden ter akması sinek yokken her tarafımın kaşınması POFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar