sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 gecen gunlerde 13 tane yeni mail gelmisti sabah baktigimda. cogu facebooktandi. 5ine baktim. diger 8ini okumadan sildim. sildikten sonra inboxumda okunmamis mail olmamasina ragmen Inbox un yaninda (8) yaziyor hala. daha sonra inboxumu bosalttim. baska klasore aktardim butun mailleri. gitmedi o 8. trashta ne varsa onlari da sildim. yine duzelmedi. google dan baktim baskalarina da olmus ama cozum bulamadim. patide basina boyle bisi gelen var mi? varsa duzeltebilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ben de yahoo kullanıyorum ama böyle bir şey olmadı. üstten yalnızca okunmamış mailleri gösterme seçeneğine tıkla bakalım hangilerini okumamış gözüküyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yok abi onu da yaptim. ahanda bu cikyor: There are no unread messages in your Inbox folder betaya falan da cevirdim. sonra geri aldim duzelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar