SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hani alışveriş merkezlerinde falan satılıyor ya, okula da geldi bizim, merak ettim, denedim evde, yaptım. Önce konserve mısır alıyorsunuz. Eğer yapmak isterseniz hep, böyle tukaş'ın falan 3 lüleri var, hesaplı oluyo onlar. Neyse alıyorsunuz, birini açıyorsunuz, önce bi makarna süzgecinde suyundan süzün iyice, bi yıkatın da. Sonra bi tencereyi su ile doldurun mısırları alacak, üzerine de 2 parmak falan su olacak kadar. (tarifimi yiyim) neysee, kaynatıyorsunuz mısırları atıp, ama kaynayınca su hemen kapatmayın, iyice kaynasın, fokurdasın, bu arada mısırlar dibe çöküyor hep, karıştıracaksınız. (dibi teflon gibi bişeyde yapıyorsanız sağlık için tahta kaşık kullanmanız gerektiğini unutmayın) iyice kaynadıktan sonra birtane alın, yumuşaksa yeterince kaynama yeterli demektir, tekrar süzgece atın, tuzlayın sallayın, tuzlayın sallayın, sonra bardağa, isteğe göre sos ya da tereyağı falan. afiyetler olsun [hr] ilk tarifim benim, duygulu anlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 oha altta varmış harbi görmedim silinebilir bayaa özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yok yok güzel olmuş resimli mesimli sevio ama millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 patlamamış mısıırı düdüklüye atıp pişirme verisyonu da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar