Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık (yarı) bilgisayar

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Yine bir muhtemel satamama topiğiyle karşınızdayım.

Elimde şöyle parçalar var, biraz garage sale tarzı;

Anakart: Asus P5Q Pro - 1 aylık, faturası falan var, bozuk sanıp servise gönderdim ama sorun başka yerdeymiş, soğudum ve daha iyisini aldım ama bir kere :p

İşlemci: Intel E6600 - 2.5 senelik falan, garantisi bitti Intel 3 sene falan vermiyorsa. Bu sürede hep düzgün bir Zalman soğutucuyla ve overclock edilmeden kullanıldı, ölmek üzere değildir yani. (Zalman soğutucusu satışa dahil değil.)

RAM: 2GB (2x1) DDR2-800 Corsair XMS2 - Bunlar da işlemci ile aynı yaşta.

Ekran Kartı: eVGA 8800GT Superclocked - Yaklaşık 1.5 senelik, 7-8 ay daha garantisi var. Yine overclock edilmeden kullanıldı, zaten fabrika çıkışından biraz overclocklu geliyor SC modeli olduğundan.

Çerezlik: SB Audigy Value ses kartı, 3-4 seneliktir herhalde, en eski parçam :p

Anakart gayet yeni ve orta-üst düzey bir anakart. P45 chipset kullanıyor, CPU olarak bütün C2D ve C2Q işlemcileri (FSB 1066-1333-1600MHz), RAM olarak da 800-1066-1200 MHz DDR2 modülleri destekliyor. Üzerinde E6600 ve DDR2-800'lerle biraz boşa gidiyor gibi dursa da, aslında DDR2-800 ile DDR2-1066 arasında anca %6 civarı bir fark var. 8800GT sayesinde de hala iddialı oyunları Medium-High gibi çalıştırır, ileride upgrade etme ihtiyacı duyunca da anakartı değiştirmek zorunda kalmazsınız.

Bunlara ses kartı dahil toptan biçtiğim fiyat 525 TL. Fiyat dağılımı (fikir vermesi açısından, henüz tek tek satmıyorum): MB 220 TL, CPU 90 TL, RAM 40 TL, VGA 150 TL, SB 25 TL.

Bunların yanına 500GB bir HDD, bir DVD-RW ve içine koyacak bir kasa alır/bulursanız, bu ek parçaları sıfır aldığınızı farzedersek 750-800 TL'ye hemen hemen güncel bir kasanız olmuş oluyor, elinizde varsa veya onları da ikinci el alırsanız daha da aşağı iner bu fiyat. Sıfır almak isterseniz de eksikleri sizin yerinize onları alıp, ekleyip yollama hizmeti de veriyoruz efem :p

Garantisi bitmeyen parçaları faturalarının fotokopileriyle birlikte göndericem, zaten artık seri no'dan bakıyorlar ama içiniz rahat olsun diye. Tek tek satış olayına şimdilik girmiyorum, teklif çıkmazsa bakarız ona.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...