Othranx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 laptop almayı planlıyorum arkadaslar , wow dur age of conandır assasin's creed dir oyunları rahat rahat oynatabilecek fiyat performans oranında neler önerebilirsiniz? bütçe şimdilik belirsiz o yüzden her türlü öneriye açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 butcen belirli degilse hali hazirda bu sayfada acilmis notebook oneri basliklarini inceleyip bi fikre sahip olduktan sonra en azindan sana mantikli gelen bir kac makine ustunden yola cikilsa daha isabetli sonuca varilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 kasaları kötüde olsa monster laptopları bi araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bütçe max 1.5 k ile 2k arasında olur büyük ihtimalle tl olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 lütfen. LÜTFEN LÜT FEN ESKİ KONULARI OKUYUN. 434.432.422 kere açıldı. aynı muhabbet. ev ödevi: ara "laptop tavsiye", "oyun laptopu", "laptop wow", "laptop oyun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 evet roket adam 2 sene önceki tavsiyelerde bugün ile öyle bütünlesiyor ki sorma hergün yeni bir alet cikiyor, dolayisiyla hergün yeni konu acilmasi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 cunku hergun yeni laptop cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ek olarak, laptop istiyorum bana tavsiye edinden once, keske biraz kendisi baksa herkes. sunlari bunlari buldum, ne dersiniz dese, armut pisip agzimiza dusmese her zman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 oyun icin laptop almayla ilgili topic acmak yasaklanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bi de o var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ahahaha kabak buraya patladi. Ben kibar baslamistim halbuki. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bi de her gordugu videoya konu acanlar var, onlarin da sirasi gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 notebook tavsiye diye başlayan bir konu daha konuşulmuyormuydu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar