Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 pri rogue süper 3.1 öncesine göre go go pvp diyorum bütün prilere saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Soru: Shadowfiend otomatik olarak nasıl agresif modda çıkartılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boNecloNe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 #showtooltip Shadowfiend /cast [harm,nodead][target=targettarget,harm,nodead]Shadowfiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 boNecloNe said: #showtooltip Shadowfiend /cast [harm,nodead][target=targettarget,harm,nodead]Shadowfiend /kiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 tanıdık rogue var ehaehaehae on topic: o penance ne biçim healliyor ve neden bozulmuyor anlamadım bug mu var nedir adama charge atıyorum hala heallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 skilz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bu penance ı attığımız elemanın casti bozuluyomu? Friendly. Yoksa ben boşuna mı fırça yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 o eskidendi ya fixleneli çok oldu. target dummy'de deneyin görün channeling bir şey atsın sen de penance at bozulursa ya da cast time kaybederse fixlenememiştir. ama yok fixlendi ya. kız arkadaşım da bu yüzden seviyor beni. çok kesin konusurum böyle hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bence boşuna yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Alalala adamlar eminler ya. Bizim serverı fikslememişler demekki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 boNecloNe said: #showtooltip Shadowfiend /cast [harm,nodead][target=targettarget,harm,nodead]Shadowfiend Bu yemedi. Shadowfiend çıktığında agresif modda olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Daha basit düşünün :D #showtooltip Shadowfiend /cast Shadowfiend /petaggressive Edit: hatta sonuna "/petattack" da eklenebilir, böylece en yakın hedef yerine direk sizin hedefinize saldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Evet mantıklı.. Birde bu durumdayken friendly target seçili isede çıkıp agresife geçecek gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar