Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Dun gece girebildim ve biraz baktım talentler konusunda yaptıklarımı cok begenmedim sizlerin gorusleri neler paylasırsanız sevinirim... iste benim yaptıgım talent holy bu da disc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Priesti çok tanımıyosun sanırım, yada pve de çok tecrüben yok. Healing Focus olmadan bişey yapamazsın. Body and soul pvp talentı. Pve için onun dışında çok fazla değişiklik yapmana gerek yok. Disci bende çok incelemedim o yüzden genele ilişkin bişey söylemem yanlış olur ama mana burn'süz olmaz, priestin olayı o arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Holy için desperate prayerdan 1 al, body and souldan 2 al, healing prayers ve holy reachi full le. Ulduarda hareket bazlı çok encounter var. Holy reach tehlikeye atılacak gibi değil. PoH da baya baya kullanışlı oldu. mana eskisi gibi değil, su gibi gidiyor. O yüzden healing prayersı fulle derim. Biraz oynayıp tanklara sormak lazım esasında. Body and soul un hız buffının hayatkurtarıcağı zamanlar olabilirmi diye. Pek mana efficient değil pws ama hani belki bir ihtimal işte. Yoksa bariz pvp talenti Disc için bir şekilde aspiration almaya bak. Reflective shieldi salla gitsin onun yerine. Sadece kendine attığın pws nin emdiğini geri gönderiyor unutma. Sakın healing focus falan alma ne holy ne disc pve için lol Tabi disc pve değilde pvp için diyorsan komple değiştirmen lazım verdiğin buildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Cellobello said: Priesti çok tanımıyosun sanırım, yada pve de çok tecrüben yok. en son mc da healerlık yapmıstım o zamandan bu zamana priest komple degisti eski priest ile alakası yok simdiki priest in o yuzden bu topic i actım :) talent ve glyph belirtirseniz cok daha acıklayıcı olur onceki okuduklarım gene bos oldu uludar gelince :) *her iki build de pve icin pvp dusunmuyorum priest ile **body and soul 5 man hc ler icin dusunup koydugum bir talet speed icin deil poison icin :) *** raid de Renew deneme sansı olan kimse oldu mu acaba ? Renew gercekten de 6 talent ve 1 major glyph harcanacak kadar degerli bir hal aldı mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 healing focus sakın almaa, aldanmaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Cellobello said: Priesti çok tanımıyosun sanırım, yada pve de çok tecrüben yok. Healing Focus olmadan bişey yapamazsın. Bence healing focus olmadan epeyce şey yapar.. hatta tamamen gereksiz healing focus'a 2 tp vermek... Sadece body& soul a verdigin talentları test of faith ya da eğer prayer of healing i sık kullanıyorsan healing prayers a vermen iyi olur. Çünkü prayer of healing gerçekten yüksek manasıyla bu talenttan asıl yararlanan spell. Onun dışında zaten aşağı yukarı yaptığın gibi holy spec. Belki inspiration dan alınarak test of faith fullenebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 test of faith'e de gerek yok bence. daha önce bi topikte tartışmıştık sanırsam. düşük hp'lere,kiritik durumlara oynamak pek mantıklı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bana da cok mantıklı gelmedi 10 k heal yerine 11k heal atmak icin 3 talent vermek... zaten tank falan degilse hp azalan sorun deil eger tank ise demezler mi adama tank ın hp i nie %50 nin altında diye :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 çok asli bir talent değil evet ama holy de verilecek çok daha makul başka bir unsur yok bence... Bir tek holy reach düşünülebilir ama %20 range de n kadar efektif olur. Gerçi henüz ulduara bakmadım ama örneğin naxx ta 25 men KT dışında belirleyici bir range probleminin olduğu bir olay hatırlamıyorum.. buna karşın petchwork, ya da gluth gibi bosslarda test of faith'in faydalarını görmek mümkündü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 aslında holy reach i tekrar düşününce daha mantıklı çünkü divine hymn in şu anki imbalasmıs halini tamamen unutmusum. sadece prayer of healing ve circle of healing le iliskili düsünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Sleeper said: *** raid de Renew deneme sansı olan kimse oldu mu acaba ? Renew gercekten de 6 talent ve 1 major glyph harcanacak kadar degerli bir hal aldı mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 1.5 civarı instantlıyor şu an, critlerse 2k heallıyveriyo. 2k'ya yakın da tickliyor. 650 mana. hesabı siz yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Dynun said: 1.5 civarı instantlıyor şu an, critlerse 2k heallıyveriyo. 2k'ya yakın da tickliyor. 650 mana. hesabı siz yapın. Manam bol olduğunda, mananın bitmeyeceğini düşündüğümde ve can sıkıntısından atıp atıp duruyodum. Şimdi biraz daha kullanışlı bir hal almış. Diğer yandan 25 manlik raidlerde 7-8 kişiye birden renew atmak halen mana olarak değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 evet haklısın. hareketliysen işe yarıyor. tanka da atılır 1 hot 1 hottur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Dynun said: 1.5 civarı instantlıyor şu an, critlerse 2k heallıyveriyo. 2k'ya yakın da tickliyor. 650 mana. hesabı siz yapın. oha çokmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 (:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Eski oyun sitilinize biraz daha poh kullanarak devam edeceksiniz. Thats it :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yeni patch lerle daha kullanıslı hale gelen ya da yeni cıkan guzel bir addon var mı priest icin ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 healing focus'a ver pve bilmiyosun diyen arkadasa "epic fail"sin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hajnal da bir iki boss gormuslugum vardı ama tartısma ortamı olmasını istemedim :P gerci tartısma ortamı olsa daha cok kisi birsseyler yazardı sanki...:o toggie gitsin tetris oynasın cuce cuceler icinde en kısası pekaziz gitsin kumda oynasın kaede ne anlar healerlıktan absolut konusmadan once esinden izin alsın ... ... ***kisi secimleri /random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 priest community en az QQ yapıp en çok iş yapanlar olduğu için, az öz gerekli bilgini aldın, troll yemeden kapandı konu işte daha ne istiyosun afsd Kaşınıyo bu da ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Dynun said: Kaşınıyo bu da ya :) kasınmak deil de su sekilde acıklamaya calısayım yıllarca pve yaptım hajnal da (evlendikten sonra birsey yaptım denemez ya neyse : ) priest hakkında herkes kadar benim de bilgim var ancak class ınızı hakkı ile oynamak calısma istiyor eger evli iseniz bu calısmaları yapamıyorsunuz oklava kafanıza iniyor :P o yuzden burdaki patilerin kafasını sisiryosunuz B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 sen sanıyor musun ki heryer güllük gülistanlık? haftada 2 gün wow oynuyorum kız arkadaşımdan aldığım izinle. böyle de kılıbığım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Dynun said: sen sanıyor musun ki heryer güllük gülistanlık? haftada 2 gün wow oynuyorum kız arkadaşımdan aldığım izinle. böyle de kılıbığım (:D Evlilikte 2 inci yılıma giriyorum dizim var git basımdan moduna girmye başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar