Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bir firmayla görüştüm... 3 tane secenek sundu bana... --Base Local Server-- -Linux/Windows -Pentium 4 -9.1 gb disk -128 mb ram -34 mbit hat -20 gb/ay trafik -2 Adet ip Toplam 75 dolar Sizce yeterlimi ?[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ucuz ama 20 gb bandwidth yetmez 50 min.[signature][hline]Plus Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 banada biraz az gibi geldi[signature][hline]Ultima Emeklisi... Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yani kaba taslak kac kisi kaldirir bu sphere olarak dusunursek ?[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 75-100 arası laglı :)[signature][hline]Ultima Emeklisi... Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bakalim online destek icin bekliyorum bu paketi alicam ama ram i degistirirlerse 10 dolar daha eklesem öyle bisiler yaparim yada benim pc de iki ram var derim nerde huleynn bu pc nin yeri gidip ram takarım :P[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/398424-uo-sunucusupc-ve-baglanti/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing UO Sunucusu,Pc ve Baglanti × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 banada biraz az gibi geldi[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yani kaba taslak kac kisi kaldirir bu sphere olarak dusunursek ?[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 75-100 arası laglı :)[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bakalim online destek icin bekliyorum bu paketi alicam ama ram i degistirirlerse 10 dolar daha eklesem öyle bisiler yaparim yada benim pc de iki ram var derim nerde huleynn bu pc nin yeri gidip ram takarım :P[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Öne çıkan mesajlar