diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bugün indirdiğim patchten sonra quest helper çalışmıyor. sildim yenisini yükledim ama fayda etmedi.buna bir çözümü olan var mı? veya quest helper gibi faydalı bir başka quest addonu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben download bile edemedim herkes abadı sanırım, biraz bekle düzeltirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 wow matrixle update ediyorum ben şimdi,yani açılırsa olcak işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 carbonitevarken mis gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ya ben bu quest helperın nasıl kölesi olmuşum arkadaş böle ya. çalışmıyor benimde oynayasım gelmiyor. vay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar