eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Yanlış anlaşılmalar, bir kelimenin bir çok anlam taşıması yüzünden TEHLİKELİ BİR SİLAH kullanana patlıyor aman dikkat...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bende istiyorum 1 kilo.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 :)Tebrikler.... Maalesef ki öyle ama zevkli de oluyor... Neşeli bir dil... Mesela ben türkiyeye ilk geldiğimde çok gereksiz ağdalı bir dil gibi gelmişti.. Hatta bu türk çocukları nekadar yalak demiştim:) Sonra ben de onlardan biri oldum gayet de menunum:) Kimsenin patlatmasın dikkat etsin:)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 örnek...minibüstesiniz şöför bağırır.. -hala arkadan vermeyen var!!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 zehirli bu siyanürler[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Cthulhu_, 26 Mayıs 2004 20:04 tarihinde demiş ki: örnek...minibüstesiniz şöför bağırır.. -hala arkadan vermeyen var!!! hahaha bak güzel bir örnek[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bu gün de bir web sitesi gördüm hatta ticari bir firma...Bilişim sektorunde olan... WEBsiten diye:) tamam siten orada benim sitem senin siten olduğunu söylüyor ama:) ne yaparsın işte:) lafı tersten anlamada da ustayız :)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bakkala gidiyosun bana bi sabah bi akşam bi posta nooluyo lan !![signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Cthulhu_, 26 Mayıs 2004 20:04 tarihinde demiş ki: örnek...minibüstesiniz şöför bağırır.. -hala arkadan vermeyen var!!! Ben arkadan uzattım sen önden almadın mı :D ? Yalnız böyle bir forum vardı. Net hatırlıyorum. [signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 26 Mayıs 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Forseti, 26 Mayıs 2004 20:10 tarihinde demiş ki: said: Cthulhu_, 26 Mayıs 2004 20:04 tarihinde demiş ki: örnek...minibüstesiniz şöför bağırır.. -hala arkadan vermeyen var!!! Ben arkadan uzattım sen önden almadın mı :D ? Yalnız böyle bir forum vardı. Net hatırlıyorum. bu olmasın?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 valla ben turkcenın argosuna laf ettirmem... verdim,aldım,oturttum, soktum, çıkarttım, salladım, kaldırdım, dayadım; arkadaş derdimi nasıl analatcam her b.ka bi s.k buluyolar...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 minibüs örneee güsel[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar