sdexsde Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Herkese selamlar. Yaklaşık 2 saattir patchi yüklemeye çalışıyorum.İlk başta arkadaş kendi evinde blizz downloader ile part 1 ve 2 yi indirmiş sadece final part eksikti.Neyse ben onu da indirdim. Şu anda internet kafedeyim.Patch part 1-2 ana masada idi.İlk başta kendi masama almaya çalıştım ama alırken pc kendine reset attı.Neyse sonra ana masadan attırmaya çalıştım pc yine reset attı.Olmadı ağ üzerinden patchi kurayım dedim %5e gelince tekrar pc reset attı.Sonra tek tek partları almaya çalıştım.Ama 3 defa denemem sonucunda hep part 1 pcye kopyalanırken tekrar pc reset attı.Ne olduğunu anlamıyorum şahsen direkt neden resetler geliyo patchi masama almaya çalışırken? Hala uğraşıyorum.Part1 bozuktur diye şu anda tekrar çekmeye çalışıyorum part 1 i. Neden kaynaklanıyor ne oluyor bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 RAMde sorun olabilir ondan resetliyordur belki. Memo stickle falan geçirmeyi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 başka sitelerden patch yüklemeyi dene. ama taratmadan çalıştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Absolut said: RAMde sorun olabilir ondan resetliyordur belki. Memo stickle falan geçirmeyi dene istersen. Ya farklı kopyalama programlarıda denedim ama hala sıkıntı var işte.Şu anda sadece part1 i alıyorum wowwikiden diğer partları masama aldım.%60 oldu inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 %61 e geldiğinde tekrar reset attı pc kendine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 aynı sıkıntı hala devam ediyor.Pc ye download bile yapamıyorum.%50 lerde %60 larda direkt kendini resetliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 emin değilim ama bazen beni saçma sapan sorunlardan kurtarıyordu; sistem geri yükleme yapmayı denesene 1 hafta öncesine. kesin çözüm budur diyemeyeceğim ama bazen başıma gelen garip sorunları çözmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 CPU ısınması problemi de olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar