daverc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 beyler ultima icin download nerden yapilio yaws biri soyliylebilirmiz plz ben daoc oynorum normalde merak ettim bi :D teşekkürz :)[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hiç başlama[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 niekine ? :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 başlama başlarsan bir süre sonra anlarsın sanırım izmirdesin eğer öyleyse yardımcı olabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 izmirdenin betasindan beri daoc oynuyorumda birazda ultima oyniyim dedim[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 öyle çok bi esprisi yok uonun uo: second edition uo: lbr uo: aos var elimde writer çalışsa çekerdim ama o kadar çok isityosan çekersin sende ama tavsiyem daoca devam et daocun iki boyutlusu +craftingi olanı=uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: slayer__, 23 April 2003 20:43 tarihinde demiş ki: öyle çok bi esprisi yok uonun uo: second edition uo: lbr uo: aos var elimde writer çalışsa çekerdim ama o kadar çok isityosan çekersin sende ama tavsiyem daoca devam et daocun iki boyutlusu +craftingi olanı=uo bi farkı daha var oda orda daha çok lamer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hıı bak o da doğru yabancı serverlarda oynamak daha rahat (uo da yabancı serverlarda da genelde zorlanırsın) ortalama her oyunda olan şeyler uoda daha çok daha ön planda zevk vermez gereksiz zaman kaybı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Gçeende bir türk uo sayfasında görmüştüm ama..[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bi dakka.daoc'un freeshard'ı yok hala dimi?[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 allah allah nası imkansız?[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 valla bi suru daoc emulator var ama acan varmi bilmiorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 DAOC'u sunan firma free shardlara OSI'den daha sert bakıyor galiba. Zamanında aradığımda DAOC emulatoru yapan sitelerin download kısmı kapalı idi.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 daocta güvenlik sistemi aşiri gelişmis ve cok kati yönetiliyo örnegin acc degisme olayi direk ban sebebi hele adamin biri hile yaptida herife ip ban koydular daoc yönetimi harbiden çok kıl :grr:[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ultimaya başlama bu saatten sonra.. oyunun eski zevki gitti artık (bana ve tanıdığım çoğu kişiye göre).. daoc'un da eninde sonunda freeshard'ı açılır bence.. çok katı olsalar bile bi şekilde kontrol edemiicekleri boyuta gelir..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Kenderleme, 24 April 2003 18:09 tarihinde demiş ki: ultimaya başlama bu saatten sonra.. oyunun eski zevki gitti artık (bana ve tanıdığım çoğu kişiye göre).. daoc'un da eninde sonunda freeshard'ı açılır bence.. çok katı olsalar bile bi şekilde kontrol edemiicekleri boyuta gelir..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show aos'u begenmeyenmı var ya?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ha dooru aos var.. ben eski second age'den bahsettim.. ama aos yani şey.. kem.. küm..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 haydeee benim msg neden silindi?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ehu örnegin Daoc Hardware i toplam 2560 linux ile sağlaniyo :D bunu gelir olmadan yapabilcek kisi warmidir sizce? :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Sum41, 24 April 2003 19:09 tarihinde demiş ki: haydeee benim msg neden silindi?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back program veya oyunların yasadısı olarak download edilebilecegi linklerin verilmemesi gerekiyor.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar