ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ya bugün fark ettim , karnında , memesinin hemen altında yumruk gibi dev ve taş gibi sert bir şişlik var. Aslında bir hafta kadar önce de gördüm ama o kadar büyük değildi , o kadar sertte değildi , daha bugün bir kaç saat önce elime aldığımda bile o kadar bir sertlik yoktu. Bu sefer gördüğümde aklıma gelen ilk şey tümör oldu , biraz araştırdım falan ve şöyle bir şeyler bulabildim. Kanser belirtilerinin çoğu var. Hayvanlarda Kanserin Genel Belirtileri: -Büyümeyi sürdüren ya da sabit anormal şişlik -Kilo kaybı -Kötü koku. -Yeme ve yutmada zorluk. -Canlılık kaybı ve hareket etme isteksizliği. -Kalıcı topallık ya da sertlikler. -İdrar yapma, defekasyon ya da solunumda zorluk. Olmayanları attım aralarından. yeri nedeniyle de böyle bir şey olabiliceğini düşünüyorum Meme Bezi Kanseri: Dr. Loar’a göre, kedilerde çok görülür. Siyamlarda diğer ırklardakilerden daha erken yaşta görülür. Kedilerde tüm tümörlerin %5-12’sini oluşturur. Dr. Kitchell, yaşlı kedilerdeki diğer kanserleri %5-6 oranında alimenter tümörler olarak bildirmiştir. Oral tümörler, %3-7, kemik kanserleri %3’dür. Şimdi yarın onu veterinere götüreceğim , ama ameliyat karşılayacak bir gelirim olmadığından , ve zira Cerrahi işlemle tümörlü doku alınır. Dr. Loar, cerrahi işlemle hastaya 6-12 ay kazandırdığını belirtiyor. olduğundan , Şimdilik ona iyi gelebilicek şeyleri merak ediyorum. Bir yandan bir de bu kedinin bir yavrusu var , ve henüz tam olarak sütten kesilmedi.Yemek yiyebiliyor ama emziriyor da annesi bir yandan. Sizce emzirmem iyi olur mu? Sonuçta sağlıklı bir kedi değil annesi. Zaten daha yeni bir yavruyu kaybettik üstüne bu geldi şimdi.. Napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 emziriyosa ondan dolayı da olabilir bence zaten veteriner sana söyler tam olarak ne oldugunu ama sanmıyorum ki tümör olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 olmasın yaa :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 valla veterinerinin dedigine guvenceksin böle bi durumda. buyuk ihtimalle rontgenini fln ceker orda belli olur zaten eger içinde bişey varsa. umarım bişeyi yoktur kedinin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Umarım yoktur boo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Kistmiş ya , korktuk boşuna =) Patlarmış kendi kendine büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 tüh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Büyük geçmiş olsun. Bugün petshopun önünden geçerken ücretsiz kedi yavruları vardı aklımı çeldiler kara kara düşünüyorum alsam mı bi tanesini diye eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar