ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ayın dokuzunda gönderilen sipariş bugün elime geçti valla helal olsun ne diyim. önceki siparişim 1 ayda gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ekinakis said: ayın dokuzunda gönderilen sipariş bugün elime geçti valla helal olsun ne diyim. önceki siparişim 1 ayda gelmişti. önceki siparişin 1 ayda gelmesinden sonra diğerinin 5 günde gelmesi sence de çelişmemişmi? peki neden helal olsun falan diyosun? anlayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bu kadar erken gelmesini takdir ettim :) belkide ptt ye helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 En son yaşadığım sorundan sonra sendit'i sildim, bir daha alışveriş felan yapmam kesinlikle. Adamların müşteri hizmetleri rezalet , sadece seni geçiştirmeye yönelik cevap veriyorlar, yazdığım hiçbirşeyi okumadan cvp verdiler saolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bana da bugün geçen pazartesi (06.04) verdiğim sipariş geldi aynı yerden. Gecikme süreleri ptt ile ilgili de olabilir. Konsol bölümündeki ps3 oyunlarını nerden alıyorsunuz konusundaki yorumlara bakılırsa shopto aşırı hızlı, birkaç günde gönderiyormuş, dolayısıyla pttden değildir herhalde. Bilmiyorum, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 normalde 12 14 günde gelirdi benim. Son sipariş toplamda 3 gün (evet 3) günde geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben ilk çıktığında star wars battlefront 2 sipariş etmiştim hala gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 @Lopeth: çok başarılıymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 şimdi de adilik yapıyorlar ahahhhaha dün little big planet aldım 19 pound a. Bugün 14 e düştü toplamda. Hemen iptal ettim yeniden aldım. İptal edilenin cancellation ını sürekli kaldırıyorlar. Mesajlara cevapta vermediler daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Neden duzeldi? Cunku £1.50 shipping ucreti aliyolar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 eskiden 2.80 pound alıyorlardı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 iptal etmediler 5 saat yüzünden 15 lira fazla verdim resmen oyuna. oha ne ara garbage a atıldı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar