Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012'de dünyanin sonu gelio siz hala savasiyonuz

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

biz onu tam araştırdık
2007 de yok olucak tanrılarımızın gezegeniz marduk enson nuhun gemisini hareket ettirdi şimdi çok büyük bir atom bomba savaşı başlıycak (:
ve dünya yok olmuycak en son burdan geçtiklerinde 4 yıl sürdü ve şimdi 3.5 yıl sürücek ve taş taş üstünde kalmıycak nasa gezegeni gördüğünü yayınladı ama ilgilenen yok
bkz: nasa.org
çok sexy olcak kameram hazır:P[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches
http://www.RedTurk.com |Yenilendi..
________
Baggio 21 Mayıs 2004 00:20 Tarihinde Demişki:
".. Faust benim klonum, ondandir, "
Sosyal ağlarda paylaş

Hepte bu kıyamet yılları çifter çifter gidiyor birinin çıkıpta 2003 yada abi 2015 te ölüyoruz hayırlı olsun dediğini duymadım. Hep çift sayı be.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kenhanetlerden en güzeli biz ufakken çıkan Sakallı Bebek kehanetiydi. Gazeteler uydurma sakallı bebek resimleri falan yayınlamışlardı hiç unutmam. Bebek sakallı doğmuş ve lıyamet günü tarihi vermişti. O gün doğan sakallı bubün herhalde 20+ yaşına falan gelmiştir. EEE nerde bu kıyamet? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 24 Mayıs 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Bu kenhanetlerden en güzeli biz ufakken çıkan Sakallı Bebek kehanetiydi. Gazeteler uydurma sakallı bebek resimleri falan yayınlamışlardı hiç unutmam. Bebek sakallı doğmuş ve lıyamet günü tarihi vermişti. O gün doğan sakallı bubün herhalde 20+ yaşına falan gelmiştir. EEE nerde bu kıyamet? :)

ehheheheehhe[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daniska, 23 Mayıs 2004 03:44 tarihinde demiş ki:
biz onu tam araştırdık
2007 de yok olucak tanrılarımızın gezegeniz marduk enson nuhun gemisini hareket ettirdi şimdi çok büyük bir atom bomba savaşı başlıycak (:
ve dünya yok olmuycak en son burdan geçtiklerinde 4 yıl sürdü ve şimdi 3.5 yıl sürücek ve taş taş üstünde kalmıycak nasa gezegeni gördüğünü yayınladı ama ilgilenen yok
bkz: nasa.org
çok sexy olcak kameram hazır:P

bu arada gezegen geçiyorda bize ne oluyor ? neden atom savaşı başlıyor devletlerin psikolojisinimi etkiliyor bu ? yoksa gezegenden atom bombasımı atıyorlar ?

birde bi sorum daha olacak , kameram hazır ? şakamı bu ? yoksa cidden görünecekmi bu gezegen gökyüzüne baktığımızda ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 24 Mayıs 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Bu kenhanetlerden en güzeli biz ufakken çıkan Sakallı Bebek kehanetiydi. Gazeteler uydurma sakallı bebek resimleri falan yayınlamışlardı hiç unutmam. Bebek sakallı doğmuş ve lıyamet günü tarihi vermişti. O gün doğan sakallı bubün herhalde 20+ yaşına falan gelmiştir. EEE nerde bu kıyamet? :)

Hahah iyi hatırlattın bak, bir ara bayağı bir furyası olmuştu. Tan gazetesinde çıkmıştı diye hatırlıyorum. Hatta perşembe günü kopacaktı, randevu alınmış gibi. Kuzenimle beraber balkonda yaw yarın kıyamet kopacak napacaz diye muhabbet ettiğimizi hatırlıyorum. LOL![signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

evet tan gazetesiydi :) "sakallı bebek dogacak, kıyamet kopacak"

ehe bu arada tan gazetesinin o donemlerinde yada daha sonraları fatih solmaz asparagas haberler yazıyodu :)) belki bunuda o yazmıştır :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük bone. küfürlü chat.

[Bu mesaj Popeye tarafından 24 Mayıs 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gezegen geçince noalcka demiş bi arkadas
bu söylentiye inandıgımdan deil ama cahilmisiniz be abi geze
gen dediğin şey jupiter kadar bişidünyanında 10 katı oluyo sanırm
dünyanında 4 te biri olan ay bile denizlerin sewiyesini günaşırı kaldırıyorsa ayın 40 katı kadar bir kütle napar sence..bilmiorum ne kadar dogru[signature][hline]bornozlu canavar
Sosyal ağlarda paylaş

Onun yaklaştığı tarafta insanlar tartı üzerinde acaip bir düşüş yaşarlar, Atletizm olaylarında yükseklikle alakalı yarışmalarda inanılmaz rekorlar kırılır, gezegene dik yerde yaşayanlar bir anda eğik yürümeye hatta dengelerini kaybedip düşmeye başlarlar, Filistinliler iyi ayarlarsa acaip uzaktan taşları hedefe atabilirler, güdümlü füze atışların da acaip sapmalar olur, işerken dikkatli olmamız lazım vs vs yani ilginç şeylerde olacaktır bir sürü illa kıyamet kopmasına gerek yok :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Kıyamet yaklaşıyo ve ben mesihim cennete gitmekisteyenler özelden bana mesaj atsın banka hesap no mu felan veririm. 5 milyar yatırana cennet garantisi veriyorum.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy..
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki sayfalardan birinde bir link verilmiş açıklama istiyorsan orayı oku yetiyor.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Marduk diye grup var.
Onu bırakın marduk bilmem kaç bin yılda bir geçiyor güneş sisteminden (sümerlilere göre daha önce geçmiş).

Ölürsek ölürüz çok *tın* yani.
Hah, bana "abi çok sigara içiosun sen 30'unu göremezsin." diyenlerle beraber ölmek eğlenceli olabilir aslında hehe.

Okulumuzun az beyinlilerinden ;

- Olm marduk dünyaya çarparsa kesin kameraya çekerim ha!
- ...[signature][hline]United we haşırt.
Sosyal ağlarda paylaş

gezegenin geçişi ile oluşabilecek birkaç yüz dev tsunami ve birkaç bin yanardağ patlaması ve birkaç milyon depremin üstesinden gelebiliriz herhal.
en fazla toplam nüfus 2-3 milyar kişi azalır. dünya tarihine resmi olarak girilmiş ilginç bi kaydımız olur böylece, arada sırada böyle toptan temizlik iyidir zaten.
gerçi ben 2010 öngörmüştüm bundan 6 sene önce, ileri almışlar sanırım çıkış tarihini (-:[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 24 Mayıs 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...