soulberry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 internetten film indirdim bi sürü parça şeklinde. ama sonu ".lemon" diye bitiyo. parçaları winrar ve windows media player ile açamıyorum denedim. nasıl bi şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 lemonshare den indirilen dosyalar bu uzantida oluyormus. Kendisi standart bi archive uzantisi. sevenzip(7z) ve winrar in yenileriyle aciliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 edit:cevap gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konunun başlığı "ya bi şey sorucam plssssss kankalar" yerine ".lemon uzantısı nedir" gibi bir şey olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar