SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 BU nedir arkadaslar yüksek olması iyimidir benim pcde 7-23 arası verilebiliyor ben 14deeyim.Ne yapsam daha iyi ne farkedio ?[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 işlemcinin hızı fsb x cpu ratio ile belirlenir.örneğin athlon 2500+ unki 166fsb x 11 cpu ratio ile 1866 mhzde çalışır.Bununla oynaman demek sisteme overclock yapman demektir.Elleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bilgin yoksa sakın elleme.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 işlemcin p4 ise değiştirsende farketmiyo zaten intel sabitledi yine aynı kalıyo ancak FSB hızını değiştirerek işlemci hızını arttırabilirsin ama bencede dokunma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 saolun arkiler allahtan sistemim p4imis oynamıstım birazda sonra ddefault yaptım :D thx all[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar