MeSh Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ehespo model bıçağını alıp tüm klonlara girişecek diye bekledim ama olmadı.. olsun. güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 güzel filmdi. şimdi national geographic te bi program var Nasa nın 2020 ay progrmaını anlatıyor. Filmde geçen helyum 3 ün 50 kilosu nükleer santrallerden çok daha temiz enerji üretiyormuş(teorik olarak) filmi dün izleyip üstüne bu programı izlemek iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yea böyle az da olsa yapılabilitesi olan filmleri seviom ben. güzeldi 9/10 bile veririm. hatta veriyorum, verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bu aralar bilim kurgu damarım tuttu gene, imdb top250 scifi'e bakayım dedimde aklıma geldi. Ne güzel filmdin sen ya. İzlemeyenler izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 iyi olmuş upladığın, trailerı izledim güzel duruyor izlicem bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 güzel film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 çok iyi filmdir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar