Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 http://www.japanesebugfights.com/9.htm favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 abi ince bacaklı olanın kazanma şansı yok ki zaten. çıtı pıtı birşey o. hem eğlenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?73,3085024,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 lan çok kötü oluyorum izlerken kaşınıyorum böyle tişört batıo böcek var sanıyorum fln. galiba böcek fobisi var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 akrep acılar çekiyor finalde haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 11. round da akrebin zekaya gelin, kolunu kesiyor böcün açık yaradan zehir basıyor diğer yerler kabuklu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sk triple kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Fena sardı. Smackdown izler gibin izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 PhysX said: abi ince bacaklı olanın kazanma şansı yok ki zaten. çıtı pıtı birşey o. hem eğlenmedim ben. spoiler pls :( bütün zevki kaçtı ::(:((((:(888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Abi hepsini izledim dün, ya aslında bazen acıdımda hayvanlara... Ama tek bişi sölicem, O pi* büyük karınca nedir ya. Allahın belası direk tek tek tüm bacakları kopardı zaten... İlerde bilmiyorum hangi raound, bitane peygamber devesiyle karşılaştırıyolar, manyak yaratık ya, onu varya böle kafadan başladı yemeye gö*üne kadar... Lanet bide soğukkanlıki, nefret ettim direk... Hayvan kim gelse acımadan yiyo dfg Aç bildiğin somalili, afrika karıncası herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 round kaçı diyorsun ben hiç karınca görmedim. Birde Çiyan en ayısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 o peygamber devesinin roundı 18. bide o karınca dediği bu linkteki böcek zaten. ama feci yardırıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Evet direk işkence etmiş serefsiz bari başa baş mücadele edebilecek hayvanları tokuştursalarmış . Koysunlar bakıyım cyan karşısına onu ne yapabiliyor... Bu arada en zevklisi bana 4. geldi. Bir ara gerçekten japon eşşek arısı kazanıcak zannettim tam bir piskopat bu hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Hakkaten ha. Tavuk gibi yoldu bacakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 offf kaşıntı tuttu ama oturdum izledim hepsini çok fena gerildim lan yatamıyorum yatağa resmen kaşıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar