Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik ışıklarındaki timerlar...

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda farketmişsinizdir istanbulda nerdeyse her trafik lambasında kaç saniye sonra kırmızı ve ya yeşil ışığın yanacağını gösteren bir *ellerininin işaret ve orta parmaklarını yarılarına kadar aşağı indirdikten sonra yukarı çıkarır ve bu hareketi iki kere tekrarlar* "timer" var...
Ben bu olayı çok sevdim çok işime yarıyo böyle arabalar beklerken yeşilin bitmesine diyelim 20 saniye var kıllığına geçmiyorum karşıya 20 saniyenin dolmasını bekliyorum tiptip sürücülere bakıp falan... ki işe yarıyo hani böyle ne zaman kırmızı yanıyo bilmeden beşiktaşta deli danalar gibi sinanpaşadan ışıklara koşma derdi de bitti... herneyse hayırlısı işte güzel bi olay fikirleri alıyım diye şeettim... Diimi? galiba...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ha :)
bunlar bayağıdır vardı sanırım :)
kızılayda timer+yeşil yandıgında yuruden,kırmızı yandıgında duran adamlar falan var çok şirin olmuş :)
eheh buda ilginç yani oyle durup timeri seyretmek :-p[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bizim okulun ordaki timer da müzik falan vardı çocuk müziği bi de hani yaya geçidinde yerde çizgiler olur ya onları boyamışlar mavi kırmızı sarı yeşil falan pffff iyrenç müzik bile çalıyo yayalara yeşilken nişantaşının ortasında bi de bu... allahın unuttuğu biyerde diil[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ahuaha :)
süpermiş lol..
artık küçük çocuklara anlatan lambalar çıkıyor "töyle bakalım alitan, sarı ıtıkta ne yapartın?" "ııı.iii.hazırlanırım"(içinde bune ya!) "tamam alitan getebilirtin" eheuh :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Sosyal ağlarda paylaş

Pıuauahauhauahau tipe bak ya bunun bi reklamı var sinemalarda çıkıyo... adam böyle arabayla giderken duruyo gülü mü ne okşuyo mu bişi yapıp arabaya biniyo muhauahau kopartıyo bu adamın gülüşü beni[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zamanlamayı iyi ayarlarsan...
Önce bütün şoförler bakarken yaya çizgilere basarak ileri gidicen kaldırıma ayanı deydiricen ve geri geri yüricen (millet bakıo) sonra yolun ortasına gelecen (30sn var) 3 tur dönecen elektirik alacan sağ kolundan alıp sol kolundan yere vericen sonra skywalker hareketi ile fıss fıss fısss die yaya geçidinden geri geri gidicen sonra (20sn) ileri doğru hızlı hızlı yüricen tam ortaya gelince soförlere doğru dönecen ellerini ileri uzatacan *!yeaaa* dicen sonra dans edecen(10sn) sonra yaya yolunun tam ortasında durucan cebinden mendil çıkaracan 4 şeritli bi yol ise:
4 arabayı 2 sağına 2 soluna alacak şekilde ortalarında durucan ve arabalar ilerleyince 2 yanından geçicek şekilde durucan (5sn) Kollarını açıcan mendili eline alacan sayacan
BEEEEEEEŞ!! DÖÖÖÖÖRT ÜÜÜÜÜÜÇ İKİİİİİİ BİİİİİİİİİİİİİR BAŞŞLAAAAAA!!!
mendili havaya fırlatacan ve arabalar 2 yanından hızla geçerken kollarını taytanik deki gibi açacan sonra fantazi biticek...

Timerlere karşıyım bu yüzden:)))[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bizim ankde sinemalara çıkmıyorda reklam panolarında oluyor o panolarda bazen abuk subuk şeyler bazende onun kanalı "a" mıdır ne onun tv sine çıkış reklamı oluyor :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eddy, 23 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki:
Müfit gürtünanın resmini görünce han şu sinemalardan önce falan yayınlanan Müfit Gürtünanın reklamı aklıma geldi süperr di ya.[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-

Bwahahahahah....

Müfit i "MÜFTÜ" diye okudum

bende diyorum MÜFTÜ nerden bu adamın ismiydi die

lol[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bu arada bu timerlar türk buluşuymuş yabancı ülkelerden siparişler geliyormuş şuan
özellikle doğudan var siparişler fransada istemiş..

sakaryada heryer çamur toz falan çark caddesinde yürürken bi baktım ışıklarda yeşil yanında yürüyen bi herif animasyonu kırmızıda bekliyo falan anaaa dedik böle kaldık hewhaeu[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...