karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Son zamanlarda farketmişsinizdir istanbulda nerdeyse her trafik lambasında kaç saniye sonra kırmızı ve ya yeşil ışığın yanacağını gösteren bir *ellerininin işaret ve orta parmaklarını yarılarına kadar aşağı indirdikten sonra yukarı çıkarır ve bu hareketi iki kere tekrarlar* "timer" var... Ben bu olayı çok sevdim çok işime yarıyo böyle arabalar beklerken yeşilin bitmesine diyelim 20 saniye var kıllığına geçmiyorum karşıya 20 saniyenin dolmasını bekliyorum tiptip sürücülere bakıp falan... ki işe yarıyo hani böyle ne zaman kırmızı yanıyo bilmeden beşiktaşta deli danalar gibi sinanpaşadan ışıklara koşma derdi de bitti... herneyse hayırlısı işte güzel bi olay fikirleri alıyım diye şeettim... Diimi? galiba...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 şu yeşil yandıgında yürüyen kırmızıda duranlardanmı bahsediyorsun yoksa bunlar timer+dediğimmi yoksa sırf timer mı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 timer lam işte geri sayıyo bak şöyle 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 DİNG! yeşil yandı geç... şeklinde[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ha :) bunlar bayağıdır vardı sanırım :) kızılayda timer+yeşil yandıgında yuruden,kırmızı yandıgında duran adamlar falan var çok şirin olmuş :) eheh buda ilginç yani oyle durup timeri seyretmek :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bi de bizim okulun ordaki timer da müzik falan vardı çocuk müziği bi de hani yaya geçidinde yerde çizgiler olur ya onları boyamışlar mavi kırmızı sarı yeşil falan pffff iyrenç müzik bile çalıyo yayalara yeşilken nişantaşının ortasında bi de bu... allahın unuttuğu biyerde diil[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ahuaha :) süpermiş lol.. artık küçük çocuklara anlatan lambalar çıkıyor "töyle bakalım alitan, sarı ıtıkta ne yapartın?" "ııı.iii.hazırlanırım"(içinde bune ya!) "tamam alitan getebilirtin" eheuh :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Büyükşehir çalışıyor.Sayın başkan güler iken [Bu mesaj Deep-Night tarafından 23 April 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Pıuauahauhauahau tipe bak ya bunun bi reklamı var sinemalarda çıkıyo... adam böyle arabayla giderken duruyo gülü mü ne okşuyo mu bişi yapıp arabaya biniyo muhauahau kopartıyo bu adamın gülüşü beni[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 zamanlamayı iyi ayarlarsan... Önce bütün şoförler bakarken yaya çizgilere basarak ileri gidicen kaldırıma ayanı deydiricen ve geri geri yüricen (millet bakıo) sonra yolun ortasına gelecen (30sn var) 3 tur dönecen elektirik alacan sağ kolundan alıp sol kolundan yere vericen sonra skywalker hareketi ile fıss fıss fısss die yaya geçidinden geri geri gidicen sonra (20sn) ileri doğru hızlı hızlı yüricen tam ortaya gelince soförlere doğru dönecen ellerini ileri uzatacan *!yeaaa* dicen sonra dans edecen(10sn) sonra yaya yolunun tam ortasında durucan cebinden mendil çıkaracan 4 şeritli bi yol ise: 4 arabayı 2 sağına 2 soluna alacak şekilde ortalarında durucan ve arabalar ilerleyince 2 yanından geçicek şekilde durucan (5sn) Kollarını açıcan mendili eline alacan sayacan BEEEEEEEŞ!! DÖÖÖÖÖRT ÜÜÜÜÜÜÇ İKİİİİİİ BİİİİİİİİİİİİİR BAŞŞLAAAAAA!!! mendili havaya fırlatacan ve arabalar 2 yanından hızla geçerken kollarını taytanik deki gibi açacan sonra fantazi biticek... Timerlere karşıyım bu yüzden:)))[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 eheüheühe :) :lol: bir alemsiniz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Müfit gürtünanın resmini görünce han şu sinemalardan önce falan yayınlanan Müfit Gürtünanın reklamı aklıma geldi süperr di ya.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bizim ankde sinemalara çıkmıyorda reklam panolarında oluyor o panolarda bazen abuk subuk şeyler bazende onun kanalı "a" mıdır ne onun tv sine çıkış reklamı oluyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Piano ya benzetirim o boyaları[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: eddy, 23 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: Müfit gürtünanın resmini görünce han şu sinemalardan önce falan yayınlanan Müfit Gürtünanın reklamı aklıma geldi süperr di ya.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Bwahahahahah.... Müfit i "MÜFTÜ" diye okudum bende diyorum MÜFTÜ nerden bu adamın ismiydi die lol[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Hehe biz arkadaşlarla, yolun ortasında durup muhabbet ediyoruz walla. Çok zevkli oluyor deneyin. Tabii zamanlayıcı varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Hayır asıl yayalara yeşilken yolun ortasına gelecen kırmızı yanınca ayakkabını bağlıyormuş gibi yapıcan (: Nası fıtık oluyo millet.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ben dans edecem kameraya çekecem forumlarda yayınlıcam:)[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Bence sakıncalı bu timerlar.. Kendimden biliyorumki uzaktan saniyenin biteceğini gördügümde gaza basıyorum yetişeyim diye :) Çok sakıncalı ...[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] [Bu mesaj Fistan tarafından 25 April 2003 09:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bu arada bu timerlar türk buluşuymuş yabancı ülkelerden siparişler geliyormuş şuan özellikle doğudan var siparişler fransada istemiş.. sakaryada heryer çamur toz falan çark caddesinde yürürken bi baktım ışıklarda yeşil yanında yürüyen bi herif animasyonu kırmızıda bekliyo falan anaaa dedik böle kaldık hewhaeu[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar