pronoit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi 1 sezon dedin de 3-4 çeşit bölüm var tekrar tekrar koyyolar. yok yaz tatili yok okul gösterisi yok okul klübü ve geyikler de o kadar iyi değil. ama müzik öğretmenleri çok sayko asıl onun animesi yapilmaliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bölüm 14 gelmiş - blu-ray rip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 http://img17.imageshack.us/img17/562/1263293073497.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 2. sezonun full parçaları nezaman çıkar acaba :S ending in full halini dinlemeyi istiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 son op ve ed singleları çıkmış X( kalitesi biraz düşük ama olsun :P OP Single-ED Single Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bitti :( MOAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Azunyan'a yazılmış şarkı sonrası tepkisi ahahaha hala aklımda. :D Sezonluk bitmiştir. İlk sezon da böyle olmuştu... Daha keşfedilecek bunlar üniversitede. Ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Süper, süper. 2. sezon, 5. bölümdeyim, her ağızlarını büzüşlerinde gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ingilizceye lanet ettikleri bölüm riccan ve yui nin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Kaede said: http://img17.imageshack.us/img17/562/1263293073497.jpg moe ne demek subyancinin japoncasi fln mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Moe (萌え?, pronounced [mo.e], literally "budding", as with a plant or adorable), occasionally spelled Moé, is a Japanese slang word originally referring to a strong interest in a particular type or style of character in video games, anime or manga. For example, 眼鏡っ娘萌え, meganekko-moe, "glasses-girl moe", describes a person who is attracted to fictional characters with eyeglasses. "Moe!" is also used within anime fandom as an interjection referring to a character the speaker considers to be a moekko (a blossoming or "budding" girl). The archetype is used in some anime and manga, such as Konata Izumi of Lucky Star[1]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 o kadar sevimli bir şey ki izlerken gay olmaktan korkuyorum bahaneyle bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bitti valla son ingiltere filmiyle bitti gitti herkesin içinde bir boşluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ben daha yeni 2.sezona geçtim keyfini çıkarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bunun da ilk sezonunu bitirdim 8 adet special bölüm varmış nedir bunlar? spoil yememek için izlemedim 2. sezona da başlamadım bir de flmi varmış film 2. sezonun bitimnde mi izlenmeli? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 O 8 bölüm uraon diye geçiyorsa izle onları, 1-2dk falan anca sürüyor ve hikayeyle de alakası yok. Daha ziyade bölümlerdeki olaylar üzerinden espriler oluyor veya karakterlerin kişilikleri üzerinden espriler oluyor. Filmi 2. sezonu izleyip bitir, ondan sonra izle. Hatta ben şuraya sırasını koyayım. 1. sezon İlk OVA/special artık neyse İlk Ura-on'lar İkinci sezon İkinci OVA/Special İkinci Ura-on'lar Film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ありがとう Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 いいえ、どういたしまして。 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 walkie said: bitti :( MOAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bitti, içimde bir şeyler eksilmiş gibi hissediyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar