Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 pc için çıkmış bu. wow oynarken kaçırılanlar. başarılı bir oyun mu, edinmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 grafik derdin yoksa ve türüde seviyorsan; hayvan gibi atmosferi var bi kere oyunun. geriyor insanı. 4 kere falan bitirdim. mouse desteği yok, ama hiç sıkıntı yarattığını görmedim klavyeden gayet rahat kontrol edebiliyosun. oyna hacı. zor bulunur re4 gibi yapımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 www.playfuls.com/download_1665_Resident_Evil_4_mouse_aim_MOD.html al sana mouse yamasımı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 önceki serideki oyunları oynadıysa anasına bacısına küfredersin lan ne ettiniz oyunu diye ama tek başına gayet güzel ve besleyici bir oyun. asd Ada yeter cnms ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 wiiide bitirdiydim ben, baya keyifli ve yeterli uzulukta. hatta fazla uzun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar