Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yahu yılların bilgisayardan anlayan adamıyım :P resmen kafam durdu yapamıyorum. bi resim var bu resmi 15 'e 20 cm boyutlarında bastırmak istiyorum. ama herhangi bi baskı programı yok. vericeksin windows xp baskıya o basıcak direk 15x20cm çıkıcak. nasıl yapabilirim?? resim de budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 cm cinsinden yeniden boyutlandıran bir program kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sola doğru 90 derece çevir resmi öyle bastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 olcak mı o zmn tam 15x20 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 resmin cozunurlugune ve bastirmak istedigin kaliteye bakar. ayrica http://photo.net/learn/resize/ adresini de okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yaw şunu yapabilecek biri yok mu yok beceremedim uyumam lzm yarına da kesin lzm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 olmusmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Al sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Ha bu arada 20(x) 15(y) kastettiğini varsayarak yaptım. Tam tersi ise söyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 abicim irfanview kullanın yau. acaip özellikleri var. (CMYK hariç eheh. gerçi plugin falan vardır ona da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 teşekkürler arkadaşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yahu mal mıyım neyim fotoşoptan 15x21 lik bi sayfa açtım üstüne kopyaladım. düzelttim fazlalıgı attım. peki bunu neden şimdi akıl edebildim omega 3üm mü eksik kaçtı potasyumum mu artık bilemedim:D (bu arada neden bi daha yaptın derseniz 20 diilmiş 21 miş ondan bi daha sizden istemeye yüzüm yoktu :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ehehe 15e en uygun dimensionun 21 olabilceğini tahmin etmiştima am 20 dedin diye 20 yaptım XD Neyse... Hallettiysen ok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar