Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Forumda arattım ama arşiv tarafına mı gitti bulamadım, efsane oyunun 4 uncusu çıktı Orjinal seride lead artist/developer olan arkadaş gaza gelip ucra koşede buldugu bir developer team ile birleşip 4 cu oyunu hazırlamış. Çok efsane oyundu amiga zamanlarında, PC de oynamıştım ben gerçi. Link dir enkapsuledir, embedded videodur mazur görün, youtube link i ; www.youtube.com/watch?v=eduD4XZ5xq4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 olayı ne bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 point&click , 3 goblin var, 3 ünün ayrı özellikleri mevcut. Özetle bunları kullanarak her bölümdeki puzzle ları çözüp ilerleniyor. Özellikle espriler ilk 3 oyun da çok güzeldi, bundada öyle olmuştur. Yeni kuruyorum bende. Bir heyecanla topic i açtım ama benim jenerasyondan kimseler kalmamış veyahut bugun online olmamış, gobliiins efsane oyundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 goblins cidden efsanedir bende amiga zamanı oynardım . gerçi küçüktüm çoğu şeyi anlamıyordum ama yinede en sevdiğim oyunların arasındadır. videoyu ise pek beğenmedim. oynayıp denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 deneyen varsa ufak bi review atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar