Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Forumda arattım ama arşiv tarafına mı gitti bulamadım, efsane oyunun 4 uncusu çıktı Orjinal seride lead artist/developer olan arkadaş gaza gelip ucra koşede buldugu bir developer team ile birleşip 4 cu oyunu hazırlamış. Çok efsane oyundu amiga zamanlarında, PC de oynamıştım ben gerçi. Link dir enkapsuledir, embedded videodur mazur görün, youtube link i ; www.youtube.com/watch?v=eduD4XZ5xq4
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 point&click , 3 goblin var, 3 ünün ayrı özellikleri mevcut. Özetle bunları kullanarak her bölümdeki puzzle ları çözüp ilerleniyor. Özellikle espriler ilk 3 oyun da çok güzeldi, bundada öyle olmuştur. Yeni kuruyorum bende. Bir heyecanla topic i açtım ama benim jenerasyondan kimseler kalmamış veyahut bugun online olmamış, gobliiins efsane oyundur :)
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 goblins cidden efsanedir bende amiga zamanı oynardım . gerçi küçüktüm çoğu şeyi anlamıyordum ama yinede en sevdiğim oyunların arasındadır. videoyu ise pek beğenmedim. oynayıp denemek lazım.
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 deneyen varsa ufak bi review atsın
Öne çıkan mesajlar