Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Niech kto zatrzyma wreszcie wiat, ja wysiadam Na pierwszej stacji, teraz, tu! Niech kto zatrzyma wreszcie wiat bo wysiadam Przez ycie nie chce gna bez tchu Jak w koowrotku bezwolnie sie krece Gubi wtek i dni A jaki bies wci powtarza mi: predzej! A ycie przecie po to jest, eby poy By spyta siebie: mie, czy by A ycie przecie po to jest, eby poy Nim w koowrotku peknie ni Niech kto zatrzyma wreszcie wiat, ja wysiadam Na pierwszej stacji, teraz, tu! Ju nie chce z nikim ciga sie, z si opadam Przez ycie nie chce gna bez tchu Bede traci czas, szuka dobrych gwiazd Gapi sie na dziury w niebie Jak najduej kocha ciebie Na to nie szkoda mi zmierzchw, porankw Ni nocy, dni... Jak w koowrotku bezwolnie sie krece Gubi wtek i dni A jaki bies wci powtarza mi: predzej! A ycie przecie po to jest, eby poy By spyta siebie: mie, czy by A ycie przecie po to jest, eby poy Nim w koowrotku peknie ni haydeee hoppaaa (td) (:P) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Emin olmamak lazım böyle konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ilk tecrübemdi, kendimden emin görünmem lazımdı. biliyorum aptal gibi göründüm aslında. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ayıp ama galiz küfürler var hırvatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 anatomi çalış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 aynen kerşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar