MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 arkadaşlar acaip bir vista sorunuyla karşıkarşıyayım. vistamdaki tek admin accountu benim MrLevie accountumdu. fakat bu sabah uyandığımda karşıma Guest hesabına dönüşmüş bir şekilde çıktı. ne yapsam yönetici hesabından girin diyor fakat yönetici hesabı yok. bir kaç bulduğum sitede cmd.exe den girilen net user administrator kodunu gördüm fakat o koda bile erişim engellendi diyor. yahu delirecem=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 I h@XX0red u noob! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 absolutely format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 emin degilim ama benzer bi problemi brontok bulasmis bi makinede gormustum. task manager, registry, run ve bilumum sistem tool unu kullanima kapatip admin erisimin i kisitliyordu. durup durmadik yerdede boyle bisey olmayacagina gore muhtemelen brontok ve turevlerinin isidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yok brontok falan değil. SID'yi değiştirdi gerzek bi hede. şimdi geri de dönemiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar