Snefru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Teröristlerle el sıkışmak istemiyoruz diye gerici mi oluyoruz.Gerçekten samimilerse pkk ile aralarına bir çizgi çeksinler.Bunu talep etmenin nesi yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 iyi de, kimse "teröristle el sıkış, kanka ol sonra yavaştan çözersiniz işte durumu" demiyor zannımca. Bi çok insan bu işin silahla, topla değil de, diplomatik yollarla çözülmesi gerektiğini söylüyor. -Ki 30 yıldır da çözülemedi şu "3-5 çapulcu" meselesi.. PKK öylesine dağa çıkmış bi topluluk değil ki. "Neden" değil daha doğrusu. Tamamen bir sonuçtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 pkk propogandası yapmayın surda. nedenlerinede sonuclarınada onların... hic bir neden sonuc pkk gibi orgutu haklı cıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bu da yeni çıktı =) olayın nedenlerini sayıyosun, sonuçlarını söylüyosun o zaman haklı çıkmış mı oluyolar? yoo. ama ortada bir problem var, problemin tankla tüfekle çözülmediği de ortada, bunu devlet kademesi de anladı, bi tek siz diretiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Nakamura said: iyi de, kimse "teröristle el sıkış, kanka ol sonra yavaştan çözersiniz işte durumu" demiyor zannımca. Bi çok insan bu işin silahla, topla değil de, diplomatik yollarla çözülmesi gerektiğini söylüyor. -Ki 30 yıldır da çözülemedi şu "3-5 çapulcu" meselesi.. PKK öylesine dağa çıkmış bi topluluk değil ki. "Neden" değil daha doğrusu. Tamamen bir sonuçtur. mudur? Acaba... Yoksa neden midir? Sonucsa bu adamlar ne icin calisiyorlar? Basardiklarinda varacaklari nokta nedir? Bu yonde ne gibi adimlar atmislardir? Yoksa yaptiklari tek sey teror (korku salmak) mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bonesoul said: pkk propogandası yapmayın surda. nedenlerinede sonuclarınada onların... hic bir neden sonuc pkk gibi orgutu haklı cıkarmaz. propaganda mı yapmışım orada? illa taraf olmak lazımmış onu anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sir said: bu da yeni çıktı =) olayın nedenlerini sayıyosun, sonuçlarını söylüyosun o zaman haklı çıkmış mı oluyolar? yoo. ama ortada bir problem var, problemin tankla tüfekle çözülmediği de ortada, bunu devlet kademesi de anladı, bi tek siz diretiyosunuz. Buradaki insanlar kalkıp hadi komple tüm doğuyu yok edelim canlarına okuyalım bomba atalım yok edelim tarayalım mahvedelim filan demiyor.Sadece pkk yı bitirmek istiyorlar.Sapla samanı birbirinine karıştırmamak gerek.Bir terör örgütü ile masaya oturan ülke varsa o ülke acizdir.Terör örgütünü kabul etmiş demektir.Bu konuda kesinlikle taviz verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Bunun yerine PKK ya verilen desteği sosyal yollar ile çökertilmesinden yanayım.PKK ile masaya oturmayı aklından bile geçirmesin kimse halk oyar valla o hükümeti :) Adam gibi gelsinler elleri kana bulaşmadan pkk yı desteklemeden ortamı germeden düzgünce sosyal sorunların altına girelim destekle terörü bitirelim ne gerekiyorsa yapalım ama buna kim yanaştı?İstekleri ve arzuları bu doğrultuda olan kaç kişi var?Bizim masaya oturacağımız adamlar bu adamlardır eşkiyalık ile koskoca Türkiye Cumhuriyetinden imtiyaz koparmak isteyen köpekler değil.Bunun ayrımına varmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 tamam, teröre desteğin kesilmesi de halkın devletle barışmasından geçiyo. halkın devletle barışması da kültürel hakların ve anayasal güvencenin verilmesinden geçiyo. ben de terörü bitirecek adımları söylüyorum işte burada yani, farklı bişey demiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 @Riglous; Bir daha okudum yazdıklarımı, bir cümleyi yanlış kurmuşum. Demişim ki, "Ayrıca sadece Kürtler mi eziliyor, hayır. Ancak oradaki ezilmişlik bir ırk ve coğrafi temelde yaşandığı için daha belirgin ve bu oradaki halkın ayaklanmasını anlaşılır temellere dayandırıyor." Aslında oradaki ezilmişlik bir ırk ve coğrafi temelde yaşanıyor yerine, Kürtler oradaki ezilmişliği bir ırk ve coğrafi temele dayandırabiliyorlar demeliydim. TKP gibi partilerin de eleştirisini yaptığı durum bu, Kürt milliyetçiliği. Halbuki daha anti-milliyetçi bir tutum sergileyebilirler. Ancak tam olarak da haksız değiller, çünkü azınlıkların (ki adamlar 12 milyon falan) hakları Türkiye'de pek takılan bir şey değil. Bu da 16 sayfadır tartışılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar