BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sevgili üye maklesef bu bölümde anket açılamadığı çin manuel olarka nkete katılım göstermenizi arzu ediyoruz lütfen aşşağıda ---- arasında olan bölümü alıntılayıp altına önceden kaç oy olduğunuz yazınız yanına da temsili grafiğimizi çiziniz (bkz temsili greafik <---> gibi)(ya da yazma çok da tın) ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [x] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [x] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [x] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- 1 masaya 2 tane fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [x] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [x] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [x] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [x] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [x] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [x] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem(Bu ne biçim şık lan?) [x] ben orçunu tanımam etmem [x] cam açarsa neden olmasın [x] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Bide orçuna özel sorum var? Cons said: ------------------------------------------ SORU: Bu resime bakınca ne hissediyorsun ? Resim [ ] tabii ki de içim ısındı [ ] bu ne lan tam *½$+ işi.. [ ] ben tanımadıklarımla münasabete girmem [ ] cam açarsan neden olmasın [ ] alta kim geçiyor? ----------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [x] tabii ki de [x] istemem oç yi ne isteyecem [x] ben orçunu tanımam etmem [x] cam açarsa neden olmasın [x] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Bug abuse yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [x] camgündüzaçarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- yatmadan önce müthiş bir espri patlatayım istedim ama olmadı sanırım iyi geceler D; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 [x] bu ne lan tam *½$+ işi.. AÇARIM GÜNDÜZ KANKA YAA AYBEDİYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [x] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ----------------------------------------- SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [x] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Karag8z said: ----------------------------------------- SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [x] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Oha az önce kendi çapımda bir http://failblog.files.wordpress.com/2008/06/fail-backwards-b.jpg vakası yaşadım ve "ulan o çarpı işareti nası yapılıyo" diye düşündüm hatta bu amaçla birini alıntıladım falan. bu olaylar ışığında anketi cevaplamak çok önemsiz bir olay oldu benim için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [x] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Biraz yaratıcılık (td) Ayrıca anket sistemi varken böyle nubluklarla gelmeyin bu foruma ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 arcane said: Biraz yaratıcılık (td) Ayrıca anket sistemi varken böyle nubluklarla gelmeyin bu foruma ehueh. BabacumMostors said: ... maklesef bu bölümde anket açılamadığı çin manuel olarka nkete... noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [x] ben orçunu tanımam etmem ama iyi çocuktur [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 vaay. geceleri anne sevgisi göremeyenleri görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mr_Hand said: arcane said: Biraz yaratıcılık (td) Ayrıca anket sistemi varken böyle nubluklarla gelmeyin bu foruma ehueh. BabacumMostors said: ... maklesef bu bölümde anket açılamadığı çin manuel olarka nkete... noob. Garbage'a açması zorunluluk değil materyal kalitesizliğinin sonucu. arcane said: Biraz yaratıcılık NOOB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 İdrak meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 evet paticik.com bölümüne acabilirmiş böyle bir konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar