BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sevgili üye maklesef bu bölümde anket açılamadığı çin manuel olarka nkete katılım göstermenizi arzu ediyoruz lütfen aşşağıda ---- arasında olan bölümü alıntılayıp altına önceden kaç oy olduğunuz yazınız yanına da temsili grafiğimizi çiziniz (bkz temsili greafik <---> gibi)(ya da yazma çok da tın) ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? -----------------------------------------
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [x] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? -----------------------------------------
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [x] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor?
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [x] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- 1 masaya 2 tane fazla.
utopia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [x] hesabı orçun mu çekiyor? -----------------------------------------
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [x] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? -----------------------------------------
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [x] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [x] hesabı orçun mu çekiyor? -----------------------------------------
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [x] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor?
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [x] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem(Bu ne biçim şık lan?) [x] ben orçunu tanımam etmem [x] cam açarsa neden olmasın [x] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Bide orçuna özel sorum var? Cons said: ------------------------------------------ SORU: Bu resime bakınca ne hissediyorsun ? Resim [ ] tabii ki de içim ısındı [ ] bu ne lan tam *½$+ işi.. [ ] ben tanımadıklarımla münasabete girmem [ ] cam açarsan neden olmasın [ ] alta kim geçiyor? -----------------------------------------
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [x] tabii ki de [x] istemem oç yi ne isteyecem [x] ben orçunu tanımam etmem [x] cam açarsa neden olmasın [x] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- Bug abuse yaptım.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [x] camgündüzaçarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? ----------------------------------------- yatmadan önce müthiş bir espri patlatayım istedim ama olmadı sanırım iyi geceler D;
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 [x] bu ne lan tam *½$+ işi.. AÇARIM GÜNDÜZ KANKA YAA AYBEDİYON
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [x] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? -----------------------------------------
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ----------------------------------------- SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [x] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? -----------------------------------------
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Karag8z said: ----------------------------------------- SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [x] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? -----------------------------------------
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Oha az önce kendi çapımda bir http://failblog.files.wordpress.com/2008/06/fail-backwards-b.jpg vakası yaşadım ve "ulan o çarpı işareti nası yapılıyo" diye düşündüm hatta bu amaçla birini alıntıladım falan. bu olaylar ışığında anketi cevaplamak çok önemsiz bir olay oldu benim için sdf
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ------------------------------------------ SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [x] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [ ] ben orçunu tanımam etmem [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor? -----------------------------------------
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Biraz yaratıcılık (td) Ayrıca anket sistemi varken böyle nubluklarla gelmeyin bu foruma ehueh.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 arcane said: Biraz yaratıcılık (td) Ayrıca anket sistemi varken böyle nubluklarla gelmeyin bu foruma ehueh. BabacumMostors said: ... maklesef bu bölümde anket açılamadığı çin manuel olarka nkete... noob.
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 SORU: alkol sofranda orçun olsun ister misin? [ ] tabii ki de [ ] istemem oç yi ne isteyecem [x] ben orçunu tanımam etmem ama iyi çocuktur [ ] cam açarsa neden olmasın [ ] hesabı orçun mu çekiyor?
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 vaay. geceleri anne sevgisi göremeyenleri görmüş olduk.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mr_Hand said: arcane said: Biraz yaratıcılık (td) Ayrıca anket sistemi varken böyle nubluklarla gelmeyin bu foruma ehueh. BabacumMostors said: ... maklesef bu bölümde anket açılamadığı çin manuel olarka nkete... noob. Garbage'a açması zorunluluk değil materyal kalitesizliğinin sonucu. arcane said: Biraz yaratıcılık NOOB.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 evet paticik.com bölümüne acabilirmiş böyle bir konuyu
Öne çıkan mesajlar