Hasufel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Ben The Blair Witch Project denen filmi indirdim mamafih altyazı bulamadım.Buldum da senkronları tutmuyor.DivxPlanet te olanlar uymuyo.Bildiginiz başka altyazı bulabileceğim siteler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 altyazıyı kaydır ozm.. vlc player ve gom'da var mesela etc.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasufel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Gom kullanıyorum zaten deniyim saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 go playerdan ileri geri yapıp sknronu tuturabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bende film çekiyon sandım filmin adında project var mıydı? :D benimde öyle bir düşüncem var karadeniz köylerinde geçen aslsadl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bs player ctrl+sağ-sol ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 gom playerda subtitle explorer diye bişi var. aç onu, konuşulanları dinle, arada anladığın bişi olursa mesela "timoth how are you?" subtitle explorerda o yazıyı bul, tıkla üstüne, sync to this frame de bitti. ileri geri uğraşmaktan daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar