BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Delircem. 160 GB WD Marka Bi Internal 750 GB Samsung Marka Bi External 1.5 TB Maxtor Marka Bi External seklinde bi durumum var. Cok buyuk dosyalar transfer etmeye calistigim zaman birbirleri arasinda bu delayed writing failed olayiyla karsilasiyorum. http://support.microsoft.com/kb/330174 deki 3 metoduda deneedim. Click to clear the Enable write caching on the disk check box, and then click OK. bu olay zaten externallerimde hic cikmiyor yane deistirme sansim yok. Sondaki regedit olayiyla page file buyutmeyide yaptim. Biraz degisti yane eskiden 5 gbde erroru verirken artik 10 GB de veriyor ama hala siciyor. Var midir bi cozumu ya cildircam externalleri birbirine aktarcam yapamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 kabloların birinde sorun olursa felanda oluyor bu olay ama düşük ihtimal tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 problem tek parcalik buyuk dosyalarda mi, yoksa birsuru kucuk dosyanin toplamimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 kalabalik dosyalarda yane ntfs formatted dosya sorun cikarmiyo tek dosyalar ama mesela 50 gb lik 200 dosya attigimda oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Gecenlerde bahsini absolut acmisti, synctoy ve bir iki turevi gibi folder senkronizasyon yazilimlari var. belirledigin folder dan diger foldera dosyanin olup olmadigini kontrol ettikten sonra teker teker kopyaliyor. Teker teker olunca hepsi bir arada oluncaki problemler yasanmaz belki kucuk parcalar halinde kopyalandigi icin. Bunun disinda yeni format atilan diske custom cluster size vererek de cozenler olmus ama diskler dolu oldugu icin pek kullanisli olmaz sanirim =/ Geriye baya bi insanin deneyip cozume ulastigi cacheset edit var, bu sitede bulabilirsin. isin icinde executable oldugu icin ne derece guvenilirdir bilmiyorum bi google lamak lazim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 cacheset sorunu cozdu 64kbit yaptim sorunsuz ama yavas atiyor bu arada guvenilir neden dersen cacheseti direk aratip ilk cikan siteden indirirsen yane http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb897561.aspx goruceksin ki microsoft un urunu kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ahahah gene cikti ya delircem abi delircemm sacma sapan bisi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Guvenilmez derken soyledigim adamin sitesindeki exe icindi, yoksa microsoft urunu oldugunu biliyorum , tabi oyle sacma cumle kurunca boyle anlasilmasi normal =P cacheset icin 128k yi da denedin sanirim? kafasina gore geri eski ayarlarina donebiliyormus bunu kullansan bile. bi tekrar ayarlamayi denemek lazim. birde isini gorsun diye su sync programlarina goz atmani oneririm, isini gayet cabuk ve temiz yapiyor. problemi kokunden cozene kadar belki idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sabah sabah allah belasini versin 750 gblik harddisk fail etti ahaha aglicaktim abi tiksiniyorum artik ya gidicem neyse vercem parasini 1 160 gb 2 tane 1.5 tb 1 dvd writer li bi sistemi kurcam kitlicem kasaya o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 muhtemelen write/read hızları arasındaki farktan kaynaklanıyor. cache dolunca da sapıtıyordur diskler "lan nerde kalmıştık en son" diye. kablolarda da bir sıkıntı olabilir, arada veri kaybı falan oluyorsa. tek seferde faazla veri yerine ufak ufak atmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 huun 750 gb external 1.5 tb external diyorum ufak ufak ata ata nereye kadar zaten butun arsivi ordan oraya atsam 1 gun suruyo sabahtan aksama 5 dakkalik aralarla dosya mi atcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bone canım benim . windowsun kendi aktarımını kullanmaktan ziyade bir file manager programını denermisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ornek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 http://www.freecommander.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 şöyle kısa bi baktım google'a, sorunun muhtemel 3 kaynağı olduğu söyleniyor. ms, via chipset ve maxtor diskler. ms ile ilgili çözümleri denediğine göre bi de şuraya göz atıver. bir sürü insan farklı çözümler bulduğunu iddia ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar