Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delayed Write Failed

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Delircem.
160 GB WD Marka Bi Internal
750 GB Samsung Marka Bi External
1.5 TB Maxtor Marka Bi External

seklinde bi durumum var. Cok buyuk dosyalar transfer etmeye calistigim zaman birbirleri arasinda bu delayed writing failed olayiyla karsilasiyorum.

http://support.microsoft.com/kb/330174
deki 3 metoduda deneedim.

Click to clear the Enable write caching on the disk check box, and then click OK.

bu olay zaten externallerimde hic cikmiyor yane deistirme sansim yok.

Sondaki regedit olayiyla page file buyutmeyide yaptim. Biraz degisti yane eskiden 5 gbde erroru verirken artik 10 GB de veriyor ama hala siciyor. Var midir bi cozumu ya cildircam externalleri birbirine aktarcam yapamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gecenlerde bahsini absolut acmisti, synctoy ve bir iki turevi gibi folder senkronizasyon yazilimlari var. belirledigin folder dan diger foldera dosyanin olup olmadigini kontrol ettikten sonra teker teker kopyaliyor. Teker teker olunca hepsi bir arada oluncaki problemler yasanmaz belki kucuk parcalar halinde kopyalandigi icin.

Bunun disinda yeni format atilan diske custom cluster size vererek de cozenler olmus ama diskler dolu oldugu icin pek kullanisli olmaz sanirim =/

Geriye baya bi insanin deneyip cozume ulastigi cacheset edit var, bu sitede bulabilirsin. isin icinde executable oldugu icin ne derece guvenilirdir bilmiyorum bi google lamak lazim ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Guvenilmez derken soyledigim adamin sitesindeki exe icindi, yoksa microsoft urunu oldugunu biliyorum , tabi oyle sacma cumle kurunca boyle anlasilmasi normal =P

cacheset icin 128k yi da denedin sanirim? kafasina gore geri eski ayarlarina donebiliyormus bunu kullansan bile. bi tekrar ayarlamayi denemek lazim.

birde isini gorsun diye su sync programlarina goz atmani oneririm, isini gayet cabuk ve temiz yapiyor. problemi kokunden cozene kadar belki idare eder.
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen write/read hızları arasındaki farktan kaynaklanıyor. cache dolunca da sapıtıyordur diskler "lan nerde kalmıştık en son" diye.

kablolarda da bir sıkıntı olabilir, arada veri kaybı falan oluyorsa.

tek seferde faazla veri yerine ufak ufak atmayı dene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...