Arma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 çıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 :/ Serverda bekliyorum ben, gelir biri belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bunu kararlaştırıcaz şu gün şu saat diye toplaşıp oynıycaz başka türlü olmuo. Bi de öğrenmek için single aç yaz iseedeadpeople ı fog u kaldır tüm classları dene her hayvanla etkileşime gir ne nedir öğrenin sinek hastalık bulaştırıo ayı stunluo falan filan bi ağaç kesmeyi çözemedim balta yapıyorum ama agaca target veremiyorum onu nasıl yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 a ile attack vereceksin. gelin servera ya. hadi hadi practice iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hadi be, bi kişi bile mi gelmez. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Server'la bağlantım kesildiği için cremaya buradan yazıyorum; (ve ilgilenen diğerlerine) Ciddi oynamak isteyenler, 18 nisan cumartesi saat 20:00 de serverda olsunlar. Adam da getiricem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Shaman süpermişte mana stone bulmak çile ya ama 5 6 saatlik bi oyunda terör estirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Shaman oyunun en güçlü karakteri de, ÇOK fazla uğraşmak gerekiyor. Warrior öyle değil mesela, 2 tane domuz kesip 1 tane mana stone bulduğun zaman -ki 10-15 dakikaya tekabül ediyor- 1-2 binayla 1v1'de yenilmez oluyor karşısında warrior yoksa. Shaman için deli gibi uğraşmak gerekiyor. Plant bulacaksın (en kasışı bu), mana stone bulacaksın, bir sürü upgrade yapacaksın vs. Ha kastıktan sonra full kasmış warrior getirsen duramaz önünde, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Inventor'u denicem birazdan da, bu oyunu oynayacak adam bulmak lazım ya. 4v4 çevirebilecek bi çekirdek kadro oluştursak harika olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Burdaysan gel kurayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Siz Demigod'a gelin... Tedbili mekanda ferahlık vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 biraz daha iyi anladım olayı. öreniyoz yavaş yavaş. şimdi wepladayım sonra gene deneyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 listeye ekleyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 benim internet kesildi burda haftasonu evime dönüyorum, ctesi %98 gelirim saat pek farketmez aslında cuma da 22'den sonra gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hadi oyun cevircez gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 abi sen yarisinda cikarsin bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Cumartesi gelen gelsin işte, o gün kalabalık oluruz herhalde, rahat 4v4v4 oyun çıkar. En kötü ihtimal 4v4 veya 2v2v2 gibi bişeyler de olur. Kalabalığa göre ayarlarız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Oyun var gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bugün oyun olursa dürtün direk evdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 döner mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 döneer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Merhaba arkadaşlar. Trolls Tribes hayranlarındanım. Tüm serilerini oynadım ve içinde en hazzettiğim Jungle Trolls oldu bu sebepten oynayacak arkadaşlar ararken yolum paticikte kesişti (Keşke üyeliğim 2 haftada açılmasaydıda hemen gelebilseydim...) Paticik Warcraft'da oynayacağınız zaman benide davet ederseniz çok sevinirim. Esenlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 dönmez heralde. bi furyaydı geçti. hiç bi map dota karşısında fazla tutunamadım sdfsfdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Organizasyon iyi olduktan sonra dönmemesi için bir sebep göremiyorum yeterki istek olsun ((= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oynamak isticek 3-5 kişi var hala, onların iyi yakalaman lazım. muhtemelen yalan olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar