Dev Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Oynayacaklar Listesi (takım oluşturalım diye diyorum) ---------------- Dev Phyx Asteroth Crematorium Fede Arma 6 kişi olduk zaten, herkese uygun bir gün bulup 2şerliden veya 3v3 iki tribe atalım derim ben :) Bu hafta cuma cumartesi uygun mesela bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Abi ev olarak ne yaptın? Troll hut mı yaptın? Troll hutsa, uyurken eve giremiyorsun, onun dışında direk sağ klikle koşup içine giriyor, veya -load-unload- ile girip çıkabiliyorsun evin yanındayken. Transport ship gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bi kuralım oynayalım deneme turları yapalım başta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Abi kuralım da, benim normal saatlerde bile çok zor oynamam. Kursun biri oyna işte : ) Bu arada hunter dışında tek kişi kasılmaz a katılıyor ve başlayan arkadaşlara easy mod ve hunter öneriyorum. Ağaç kesmek için warrior's hut yapın, forge çıkartın. Forge unlimited heat sağlamakta. Üşümemek için eve girmek veya ateş yakma gereğiniz kalkıyor. Ayrıca forgedan, axe yaptıktan sonra ağaçlara a tuşuyla atak verip keserek, odunları alabiliyorsunuz. Aynı şekilde shaman's hut yapıldıktan sonra cauldron yaparak, yine tüm gün hazır bir yemek pişirme kaynağınız oluyor. Hem de oyundaki en iyi food ve life ı veren yemekler cauldronda pişiriliyor. Yine shaman's hut dan, God Statue çıkartıp, ölen playerları reslemek mümkün, kendiniz de dahil buna. Tabi daha önce ölüp, sonra ruhunu şeytana satan playerlar için deed'i iptal edene kadar (bunu da sonra anlatırız artık) mümkün değil. Bu sayede 2-3 günde bir player reslenebiliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 davşandan bot yaptım 2 gündür ayıyla savaşıyoruz ama artık yoruldu sabahın ilk ışıklarıyla postunu yüzücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Neyse oynayın siz, pratik yapın biraz, akşam vakit bulursam sorulan sorulara yanıtlar vererek, bir kaç tuto koyucam. Şimdilik adios! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Warrior'la oyunu bitirdim, class'lara has özellikler dışında oyunu çözdüm diyebilirim. Acaip eğlenceli oyunlar dönebilir ama insanların öğrenmeleri gerekiyor öncelikle, ikinci olarak da sabır gerektiriyor oyun bayağı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Depo gibi bişey yok mu bit pazarına döndü hut ın etrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Inventor binasını yaparsan orada 1 wood'a yapılan, 6 item tutabilen fıçılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 oyun görmüyo haritayı napmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 lan çok sakat bi oyun. haftalarca bunu oynucaz galiba. dota bitti bu başlıcak asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 varmı oynayany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 oynuyosanız gelem servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bi el döndürelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hadi krema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 girerken press any key dio unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 3v3 oynuyoz şu an, öldüm bekliyom amele gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ilk zamanlar çok sevkli de çok oynadıkça baymaya başlıyor. oyun sonu olasılığı fazla değil. yani dotada mesela sürekli bi değişme olayı var. bunda öyle değil pek fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Lan şimdi işim var ama oynayalım bi ara yaa. Eğlenceli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 döner mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 akşamları dota dönüyo, bu anca sabah döner pati serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 oynamak isteyen hızlıca gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 oyun ilginc, fena degil. bir kac kere oynanir kanimca (sonra rutine baglaninca bayar, o ayri) ama bunun saatini daha erkene ceksek daha guzel olur bence, 7-8 gibi baslasak, boylece dotaci kankalar da dotalarindan olmazlar, hem dota hem JTR oynamak isteyenler de mutlu olur (bkz BEN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Geleyim de bakayım bi oynayan var mı. Olmadı girerim biraz. Var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Yok mu oynayan ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar