Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jungle Trolls Reborn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oynayacaklar Listesi (takım oluşturalım diye diyorum)
----------------
Dev
Phyx
Asteroth
Crematorium
Fede
Arma

6 kişi olduk zaten, herkese uygun bir gün bulup 2şerliden veya 3v3 iki tribe atalım derim ben :)

Bu hafta cuma cumartesi uygun mesela bana.
Mesaj tarihi:
Abi ev olarak ne yaptın? Troll hut mı yaptın?
Troll hutsa, uyurken eve giremiyorsun, onun dışında direk sağ klikle koşup içine giriyor, veya -load-unload- ile girip çıkabiliyorsun evin yanındayken. Transport ship gibi yani.
Mesaj tarihi:
Abi kuralım da, benim normal saatlerde bile çok zor oynamam. Kursun biri oyna işte : )

Bu arada hunter dışında tek kişi kasılmaz a katılıyor ve başlayan arkadaşlara easy mod ve hunter öneriyorum.

Ağaç kesmek için warrior's hut yapın, forge çıkartın. Forge unlimited heat sağlamakta. Üşümemek için eve girmek veya ateş yakma gereğiniz kalkıyor. Ayrıca forgedan, axe yaptıktan sonra ağaçlara a tuşuyla atak verip keserek, odunları alabiliyorsunuz.

Aynı şekilde shaman's hut yapıldıktan sonra cauldron yaparak, yine tüm gün hazır bir yemek pişirme kaynağınız oluyor. Hem de oyundaki en iyi food ve life ı veren yemekler cauldronda pişiriliyor.

Yine shaman's hut dan, God Statue çıkartıp, ölen playerları reslemek mümkün, kendiniz de dahil buna. Tabi daha önce ölüp, sonra ruhunu şeytana satan playerlar için deed'i iptal edene kadar (bunu da sonra anlatırız artık) mümkün değil. Bu sayede 2-3 günde bir player reslenebiliyor. :)
Mesaj tarihi:
Neyse oynayın siz, pratik yapın biraz, akşam vakit bulursam sorulan sorulara yanıtlar vererek, bir kaç tuto koyucam. Şimdilik adios!
Mesaj tarihi:
Warrior'la oyunu bitirdim, class'lara has özellikler dışında oyunu çözdüm diyebilirim.

Acaip eğlenceli oyunlar dönebilir ama insanların öğrenmeleri gerekiyor öncelikle, ikinci olarak da sabır gerektiriyor oyun bayağı =)
Mesaj tarihi:
ilk zamanlar çok sevkli de çok oynadıkça baymaya başlıyor.

oyun sonu olasılığı fazla değil. yani dotada mesela sürekli bi değişme olayı var. bunda öyle değil pek fazla.
Mesaj tarihi:
oyun ilginc, fena degil. bir kac kere oynanir kanimca (sonra rutine baglaninca bayar, o ayri) ama bunun saatini daha erkene ceksek daha guzel olur bence, 7-8 gibi baslasak, boylece dotaci kankalar da dotalarindan olmazlar, hem dota hem JTR oynamak isteyenler de mutlu olur (bkz BEN)
  • Yeni Oluştur...