Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jungle Trolls Reborn

Dev

Öne çıkan mesajlar

Oynayacaklar Listesi (takım oluşturalım diye diyorum)
----------------
Dev
Phyx
Asteroth
Crematorium
Fede
Arma

6 kişi olduk zaten, herkese uygun bir gün bulup 2şerliden veya 3v3 iki tribe atalım derim ben :)

Bu hafta cuma cumartesi uygun mesela bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kuralım da, benim normal saatlerde bile çok zor oynamam. Kursun biri oyna işte : )

Bu arada hunter dışında tek kişi kasılmaz a katılıyor ve başlayan arkadaşlara easy mod ve hunter öneriyorum.

Ağaç kesmek için warrior's hut yapın, forge çıkartın. Forge unlimited heat sağlamakta. Üşümemek için eve girmek veya ateş yakma gereğiniz kalkıyor. Ayrıca forgedan, axe yaptıktan sonra ağaçlara a tuşuyla atak verip keserek, odunları alabiliyorsunuz.

Aynı şekilde shaman's hut yapıldıktan sonra cauldron yaparak, yine tüm gün hazır bir yemek pişirme kaynağınız oluyor. Hem de oyundaki en iyi food ve life ı veren yemekler cauldronda pişiriliyor.

Yine shaman's hut dan, God Statue çıkartıp, ölen playerları reslemek mümkün, kendiniz de dahil buna. Tabi daha önce ölüp, sonra ruhunu şeytana satan playerlar için deed'i iptal edene kadar (bunu da sonra anlatırız artık) mümkün değil. Bu sayede 2-3 günde bir player reslenebiliyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...