Dev Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 En son 2.9 versiyonu yayınlandı mapi. Haftasonları save/load döngüsüyle 2-3 haftadır oynuyoruz arkadaşlarla da, burada da oynayan var mı, bilen var mı diye soracaktım. Eğer varsa daha kalabalık daha iyi olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 biz zheldle baya oynadık bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yapalım bi kalabalık oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 nası bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 jungle trolls bilmemde castle fight atarım her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 İndirdim map i biraz oynadım çadır falan kurdum bi iki silah yaptım sonra donarak öldüm heheh beni sardı bu map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Merak ettim. İndiriyorum. Bir oynayım bakalım nası bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Baya eğlenceli birşeye benziyor. Sardı. Oynayalım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Milleti bayar muhtemelen bu oyun, gayet eğlenceliye benziyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Troll's Tent yaptım, içine giremiyorum, komaya girdik kenarında sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Oynasak ya şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 15 dakika baktım bişey anlamadım ama oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Basit bir oyun abi, köy yaşantısı gibi işte. Mesela hayvan öldürüp çiğ et elde ediyorsun, taş, odun, çıra ve çakmaktaşı bulup ateş yakıyorsun, eti ateşte pişirip yiyorsun. Bina yapmak için ayrı malzemelere, silah yapmak için ayrı malzemelere ihtiyaç var vs. Güzel bir oyun, sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ya onları anladım da oyun çok yavaş ilerliyor gibi geldi. mesela çok cabuk öldüm ben. orda item yapmak için istediği çoğu şeyi de bulamadım. neyse bidaha oyniyim bakiyim. güzele benziyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Dikkatli olman lazım çünkü. Sen oyun kurabiliyosan server'da deneyelim 2 kişi fede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 kuramıyorm ben evde değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 aksam eve geçince kurarım ben ayrıca oyunda tek başına hayatta kalmak hunter harici çok zor gibi, diger classlar direk takım oyunu istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 İce troll tribes oyunundanmı bahsediyorsunuz siz ?? Ne zaman jungle troll oldu adı yahu. Fena oyun değilde herkes oynamayı bilmezse kesinlikle bayıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Şimdi oynıycak varsa kurayım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yarım saate falan evde olcam oyun da kurarım oynarım da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Eğer oynanacaksa, ben aşmış bir player olarak (ego) katılırım. Topic OP'u olmadan, topic dönmesin lütfen. Ayrıca en azından 2v2v2 lik bir kalabalık oluşturursak iyi olur. Bir gün ayarlayalım, cuma cumartesi falan, sabaha kadar oynatır bu kendini. Ama organizasyon şart. Kimler istiyor şimdi bir liste yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 lan evin içine nasıl giriyoz yedim kafayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar