Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Videoları editlemek için bir program arıyorum. Çok komplike işlerle uğraşmayacağım. İşte farklı videoları istediğim zaman intervallerinde kesip birbirine birleştirebileceğim, araya böyle transition efektleri atabileceğim, işte yeri geldiğinde bir iki yazı falan geçebileceğim; basit, kullanışlı bir program arıyorum. Bu dediklerimi yapsın, mümkün olan video formatlarının çoğunu desteklesin yeterli. Var mı tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 1- Windows movie maker. (Youtube daki cogu video bunla zaten) 2- Adobe Premiere (Entry Level) 3- Adove After Effects (Pro Level) 4- Bide canon, hp gibi dijital kamera satan firmalarin sitelerine bakabilirsin, onlar kameranin yaninda video editing programi veriyolar, ayrisa cd yi kaybedenler icin siteden indirilmesine izin veriyolar sanirim, onlarinda guzel programlari oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Sony Vegas veya Edius da kullanabilirsin çok pro işlere girmeyeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Teşekkürler tüm tavsiyeler için. Hepsine bakıp en beğendiğimi seçerim aralarından. Ama Adobe ürünlerine olan sempatimden dolayı Premiere'i ilk olarak denemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar