Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Programlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Imzaan dikkatimi cekti eski UO Turkmu yoksa??[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Mesaj tarihi:
Eskisinde oynamıştım hiç unutamadım ilk başladığım serverdı zırt pırt kapansada güzel bi serverdı bir gün server kurarsam adını koyucam işallah neyse konuya dönelim bende şu adrese bi bakayım :)[signature][hline]UO Turk | Joker
Mesaj tarihi:
Bende bir server acıyorum onunda ismi UO Turk isimler cakkıstı :)

Neyse verdigim adrese bi bak ne ararsan var orda..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Mesaj tarihi:
Bide paticik adminlerie rica ediyorum lütfen bu tutorialdeki programları sphere scripting kısmına bir bölüm olarak da olabilir buraya bir başlık olarak da olabilir yüklesek çünkü biz bu programları bulmakta çok zorlanıyoruz.Mümkünse tabi.
gerçi adamların işleri başlarından aşkın ama
(işallah baggio azarlamas)[signature][hline]UO Turk | Joker
Mesaj tarihi:
www.google.com search to uo anim calculator[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Mesaj tarihi:
Uo Animation Calculator inirebilecegim bildiginiz adres yokmu.Banada Cok lazim aramadıgım yer kalamdı.[signature][hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı
-An Ex Por
-Abi An Ex Por Ne demek
-Kal Vas Flam
-Abi Kal Vas Flam Ne Demek
-Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın

[Bu mesaj Medcezir1907 tarafından 25 Mayıs 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...