Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Afush said: Ne kadar karabiber ne kara tuz bi de ne kadar pişicek bu arkadaşlar? Peşinen ezmeyin,bayan olmama rağmen yemek konusundaki bilgi ve becerim hazır çorba & makarnadan öteye gitmiyo da =) ama denemek istiyorum bunu çok özendim :D ben 2 çay kaşığı tuz 2 çay kaşığıda karabiber koydum. az tuzlu olmuştu biraz. 3 e 2 yapabilirsin. ama senin damak zevkin. daha acımsı seviyosan bas karabiberi derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Afush said: Babanemle ne toplardık,ne yapardık be. ыут ифтф иэ еутсуку lan rusça nerden çıktı. neyse sen bana bi tencere yap gönder ben sana kararıncanın ne olduğunu anlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sarımsaklı biber dolması tam bir faildir. Sarımsak her zaman güzeldir, barbunya da harikalar yaratır falan da, sıcak yemekte sarımsak güzel olmaz. Zeytinyağlı da falan eywallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kepek ekmegi (td) zemin kotu bi kere.. ve kibar olsun diyemi tabaga sadece 1 kaleci tane koydun anlamadim, ben olsam sahaya 11 kisi cikarmadan birakmam :D onun disinda tuto oldukca basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Böjeek said: küçükken annemiz önümüze koyduğunda biberlerini ayıklar sadece kıymasını yerdik =P hehe aynen ayıklar kıymayı yerdim üstüne artan ve ayrıca kavurulmuş kıymayı da yerdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 reyou said: kepek ekmegi (td) zemin kotu bi kere.. ve kibar olsun diyemi tabaga sadece 1 kaleci tane koydun anlamadim, ben olsam sahaya 11 kisi cikarmadan birakmam :D onun disinda tuto oldukca basarili. kepek ekmeğindende anlaşıldığı üzere rejimdeyim =P yaz geliyo yapcak bişi yok. o taraflara takılmayın fazla ya ben sadece zor gibi gelen ama kolay yapıldığını vurgulamak istemiştim. yoksa sen beyaz ekmekle ye. DynamicK said: Böjeek said: küçükken annemiz önümüze koyduğunda biberlerini ayıklar sadece kıymasını yerdik =P hehe aynen ayıklar kıymayı yerdim üstüne artan ve ayrıca kavurulmuş kıymayı da yerdim :p normal kıyma belki o kadar lezzetli gelmez ama biberin içinde piştiği için herhalde iç kıyması bi başka oluyo yau edik: bu arada konu mankenliği yapan anneme teşkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar