Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bekleseydin ya keşke mighty thorun cevabını adamlar dier dark elf kılıklı adamların tarafındaysa şimdi karşı factiondayken muhabbet edemeyiz kesin =) ona göre açalım charları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 asmodian ız ne isterseniz açın farketmez ama scoutlardan uzak durun çok dayanıksızlar ve oynaması çok pahalı warriorlar iyi gladiator lar çok güzel dmg yapıyor templarlar daha defansif healerların durumu çok iyi zaten ofansif/buffer ve pure healer diye ayrılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 mage açmıştım ben mageler nasıl açiorum bi asmodian o zaman killerlord sen de aç tekrar char asmodian tarafında eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Yeni dl edeceklere tavsiye : sakın aynı anda başlatmayın parçaları, 30 dk sonra bitecek derken hepsi birden patladı benim şimdi baştan başladım, tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 geçen serverda mortis yapmıştım nickimi olmuştu bu regionda paso this includes forbidden words falan dio ne oldu tibetle ilgili şeyler mi çağırıştırıo çin hükumeti böle yasak koymuş ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ordaki IDler olmadı ya. ve 1 saate yakın süren çinli IDsi bulma çabası sonucunda hallettim (sanıyorum). bu çırpınmalarım sonucu, 17 haneli çinli kimlik nosunun ilk 6 hanesinin şehir, sonraki 8in doğum tarihi ve kalanlarınında bi boka yaramadığını öğrendim. kendi attığım ID numberlar sonucu, çin sağlık bakanlığı sitesinde ülserli olduğumu okudum:( çince çeviri sitelerinde ise, göktürk dedelerimin çin bürokrasisinde yaşadıkları zorlukların benzerlerine şahit oldum. neyse oyunu gece indirmiştim, şimdi kurup girmeye çalışacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mortis said: geçen serverda mortis yapmıştım nickimi olmuştu bu regionda paso this includes forbidden words falan dio ne oldu tibetle ilgili şeyler mi çağırıştırıo çin hükumeti böle yasak koymuş ehhe create bastığında olması lazım check ettiğinde hata veriyor bas geç ile aştık o hatayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 a evet güzel oldu hehe Mortis karakterimin ismi, mage açtım ^_^_^ killerlord sen de açınca haber sal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mortis suan oynamiyor diyor bana suan siliyorum karakteri silmeden acilmiyor bekliyorum 5dk dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 killerlord dc oldum, nickin neydi oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 aramis bende dc oldum sira bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 tamam girince whisper at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 tamam yalniz 3 gibi cikicam sira 876 suan cinliler uyandi servera dadandi olmadi aksama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 çinliler bizden 6 7 saat ilerideler şuanda onların prime time zamanları.bizde akşam vakti uykuya yatmış olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 5 saat öndeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ohhh guzel desene gece rahat oynariz 4 farkli bolgede server bu 4 serverin her birisinde 15-20 realm yani hemen hemen 70-80 arasi oyun dunyasi ve her oyun dunyasinda 1000 kisi sirada olmaz boyle birsey 2000 kisi de oyunda dersek 160.000 oyuncu aion da bunun yarisi kadarda bekleyen var demek boyle cikmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 öff herşeyi hallettim, bu seferde "gameguard 114" diye bir error veriyor. google yapıp firewall problemi oldugunu gördüm, önce izinler falan verdim ama olmayınca kasperskyi toptan kapattım. şu an gameguard gene update yapıyor, merakla düzgün çalışmasını bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 mage actim Zenkaka midir nedir o serverda,nick Aladrael Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 okçu olmayı düşünüyorum ama scout feci demiş bi arkadaş, melee de olurum çok farkmaz. zenkaka da 590. sıradayım şu an, bi girsem 72 saat logout olmayacam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bende rangerda var hadiseyi şöyle özetliyeyim scoutlar çok dayanıksız dolayısıyla solosu bir süre sonra ızdırap oluyor.melee karakterler power shard denilen bir dmg booster kullanıyor ve her vuruşlarında bir tane harcıyorlar bunlar ciddi miktarda para sömürüyor bide üstüne ranger olursan oka da para veriyorsun kısacası hem dayanıksız hem ota boka para gidiyor oynanmıyacak gibi değil ama genel anlamda server durumuylada alakalı lagsız bir ortamda iş yapabilir şuan serverın durumu iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oyunun Aoc gibi instanced olması beni üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 instance bir zonelar arası var oda zaten zoneların hepsi ada gibi ve 3 katman okadarı normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 normal instancelar da var partydeki adamla aynı instanceda olmayabiliosun, göremiosun birbirinizi aocdaki gibi channel lar var channel 1 channel 2 vs değiştiriosun aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hiç denk gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Zenkakada warrior oldum, nickim Mohi eh artık baya bi logout olmam ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar