Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 günlerdir uykusuz kasmaktann buraya yazamamıştım (en son 19 saattir oyundasınız sağlığınız için ara verin diyordu ) saolsun arkadaş yazmış. birkaç ayardan bahsetmek istiyorum. çin zebellah gibi bir ülke olduğundan bölgelere ayrılıyor ve her bölge için ayrı serverlar var toplamda 60 server vardı hepsinde 2000 kişi sıra olunca yenilerini açtılar sanırım. patcher ı açtığınızda sol alt köşede bir banar var o banner'ın üstünde basılabilir bir kutu mevcut o kutuya bastığınızda region ayarları çıkıyor biriyle aynı serverda takılmak istiyorsanız oradan regionlarınızı ayarlamanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 mighty thor senin mmorpg bilgin geniştir.oyunu yorumlar mısın? senin bilgine güvenilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 quest disinda exp vermiyor suan degil mi sanada bana 5 saat bekle oyle geldiyor hehe Mighty_THoR said: günlerdir uykusuz kasmaktann buraya yazamamıştım (en son 19 saattir oyundasınız sağlığınız için ara verin diyordu ) saolsun arkadaş yazmış. birkaç ayardan bahsetmek istiyorum. çin zebellah gibi bir ülke olduğundan bölgelere ayrılıyor ve her bölge için ayrı serverlar var toplamda 60 server vardı hepsinde 2000 kişi sıra olunca yenilerini açtılar sanırım. patcher ı açtığınızda sol alt köşede bir banar var o banner'ın üstünde basılabilir bir kutu mevcut o kutuya bastığınızda region ayarları çıkıyor biriyle aynı serverda takılmak istiyorsanız oradan regionlarınızı ayarlamanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 odiflame said: mighty thor senin mmorpg bilgin geniştir.oyunu yorumlar mısın? senin bilgine güvenilir :) aslinda cevabi yazmis günlerdir uykusuz kasmaktann buraya yazamamıştım (en son 19 saattir oyundasınız sağlığınız için ara verin diyordu ) saolsun arkadaş yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ingilizce yapamadim :) mighty killer yardim lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?42,3976911,page=2 aynen bu resimdeki gibi olucak ENU adinda bir klasor ac ici bol kalicak dil dosyasini da oraya at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sanırım oyunda gladiator duel wield yapabiliyormuş.fakat söz konusu skill lvl 20 de geliyormuş.uzak doğulular mage ve range charları çok seviyorlar.biz türklerin melee hastalığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bitmiş downloadlar aynı dosyada duruo bütün dosylaar setup a basıp kurucam herhalde? bi de bu en son güncelleme die verdiin dosya nedir bi de üstüne patch çekicem di mi ingilizce patchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mortis said: bitmiş downloadlar aynı dosyada duruo bütün dosylaar setup a basıp kurucam herhalde? bi de bu en son güncelleme die verdiin dosya nedir bi de üstüne patch çekicem di mi ingilizce patchi evet patch i ben manule yukledim clientden cok uzun suruyor 53 mb sanirim patch dil dosyasida 23 mb yalniz suan oyniyamiyorum cunku exp ve item dusme `0` oldu bir hesap daha alip mi oynasam ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 tamam hallettim ingilizceyi saolasin killer. serverde sira var simdide onu bekliyorum eziyet oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yapma yaf baska server dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ya bi hata verdi galiba yüklerken bi şeyler unpack falna etmem gerkeio muyud en son çektiim rar dosyasını vs? edit: yüklüomuş tamam. alta alınca programı tekrar açınca saçma sapna yamuluo yazılar zaten yamuk, çok garip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hangi serverdasınız oraya geliim ben de Yetemedim şu dil patchi olayına L10N a attım ENU.pak dosyasını yanında bi de CHS.pak ve CHS klasoru var . onlar duruo herahlde language ı da EN yaptım ama desktoptaki clientı çalıtşrınca çatır çatır çince yazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 client cince yazar ama 1 sey eksik ENU adinda bos bir klasor olustur serverlarin alayi full nereyi bulursan girmeyi dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oynanabilirlik guzel olmus wow gibi acikcasi. grafikler guzel. server cinde normal olarak ara sira lag spikelar var. muzikler biraz yavan bizim tadimiza gore. fena degil simdilik. ayrica tum grafik ozellikleri acik aa vs dahil 100fps aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 language ayarlarını türkçe bıraksak olmuo mu dil ingilizce? illa EN klavye mi yapmamız gerekio ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Kanuni said: oynanabilirlik guzel olmus wow gibi acikcasi. grafikler guzel. server cinde normal olarak ara sira lag spikelar var. muzikler biraz yavan bizim tadimiza gore. fena degil simdilik. ayrica tum grafik ozellikleri acik aa vs dahil 100fps aliyorum. sistemini yazarmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 lag olmasi bize gore normal cok uzak yere baglaniyoruz ve serverin durumu belli asiri kalabalik her bir serverda 3=4 kanal var ayrica biz henuz ilk mapteyiz ileride neler var acaba exp alamadigim icin suan birakyim oynamiyi birazcik kestirecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 quad core 2.4 ati radeon hd 3870 4 gb 800 mhz ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 biz günlerdir kıvranıyoruz çok lag vardı sonunda bir server bulduk lagsiz söylediğim region ayarlarından üstten ikinciyi seçin server olarakta zelkaka mı ne öyle birşey var onu seçin sıra ve lag yok oyun kısaca güzel gayet derli toplu çok hoş ayrıntılar var mekaniğinde mekanlar inanılmaz güzel sisteme hiç yüklenmiyor bir kere takılmadan oynuyorum ki ortalama bir makina var öte yandan makina kötü olsa bile bir ayar koymuşlar girdiğiniz zone etrafınızdaki insan sayısı vs ona göre kendisi dinamik olarak grafik ayarlarını ayarlıyor yani tek başınıza boş bir alandaysanız grafikleri kendi başına açıyor dolu bir şehre girdiğinizde otomatik min e indiriyor böylece hep sabip fps de oynuyorsunuz. uzun zamandır yaşadığımız aoc war vs faciaları burada olmaz adamlar oyunu adam gibi bitirip piyasaya sürmüşler ona garanti veriyorum ki bize gelmesine en az 4 ay var. oyunda hata bulmak için çok yırtındım bulabildiğim tek sorun mobları başkalarının üstüne train edebiliyor olmanız onun haricinde 5 kişi tek bir bug çalışmayan büyü quest vs bulamadık 5 saat sonunda hala oynayabilmek için chinli birinin ıd sini acc unuza tanıtmanız gerekiyor verilen linklerde var mı bakmadım ama yoksa atarım buradan id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben ID istiyorum please tabii birde sayfada login olunca nereye grecegiz bunu onuda ogrenmek lazim senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 açıklamalarıyla birlikte bütün süreç burada mevcut id ler en altta http://74.6.239.67/search/cache?ei=UTF-8&p=http%3A%2F%2Fwww.aionsource.com%2Fforum%2Fgeneral-discussion%2F12187-general-introduction-how-play-china-ob.html&fr=yfp-t-305&u=www.aionsource.com/forum/general-discussion/12187-general-introduction-how-play-china-ob.html&d=AV2Z9p2uShD_&icp=1&.intl=us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 çinli birisinin idsi ne çinde bi arkadaşım var ona desem yapabilir mi kolay bi iş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 çinde 18 yaşının altındakilere oyun sınırı var 5 saat 18 yaşından büyük olduğunuzu kanıtlamanız lazım bunuda elin çinlisinin t.c kimlik no muadili id si ile yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 zuhauhauauha yaptim bakalim olmusmu giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar