KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oyun deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 KillerLord said: oyun deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oha gief :D öğlene ben de oyundayım inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 arkadaslar deneyimlerimi yazicam ama sunu bilim grind sozu bu oyunun yaninda ...... yemis allah yardimcimiz olsun insallah release olan oyunda exp boyle degildir oyundan ayrilamiyorum ki yazayim neler var neler yok ama aklimda olanlardan = ingilizce paket mukemmel = save pointler parali = ek canta almak parali = skiller parali = teleport parali skillerin bazilari tek kullaniliyo bazilari seri misal skilleri isimlerini salliyorum. = shiled bash yapinca pesine shiled counter atack veriyo daha fazla vurus yapiyorsun normalde shield counter attack kapali bir skill sadece chain olayina girince sirasi elirse aktif oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Skill ler nasıl paralı olur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 paralı derken :S ohooo çinlilere gün doğdu bu arada hem aylık para vereceğim hemde skiller paralı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 . edit: yanlış anlama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oyunda gold ile almak ayrı bir şey, ncsoftun Guild Warsındaki gibi resmi satış ile skill almak ayrı bir şey.Guild Warsda istersen pvp xp ile skilleri açabiliyordun veya para(20 dolarmıydı ne) ile açabiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 öeh..ben in-game gold'dan bahsediliyo sandım..gerçek parayla skill alma muhabbeti varsa direk yaş o zaman aion maion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bence gerçek para ile skill alınması işi olmaz.grind oyunu olması muhtemel.çünkü oyunu doğu asyadan sunmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 parali derken oyun parasi garip bir ismi vardi :)-D oyunda item mall veya sitelerinde gosteren birsey yok bu oyunun f2p olacagina emin olan var mi klavye degisti soru isareti yapamiyorum bence bu p2p olur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 KillerLord said: parali derken oyun parasi garip bir ismi vardi :)-D abi korkuttun bian ya fdsfs :D in-game parasıysa nolcak,wowda da herşey paralıydı.çok uçuk miktarlar olmadıgı sürece questlerden filan gelen parayla halledilir kanımca. questlerden para geliyodur heralde,dimi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 E abi tabiki oyun parası ile alınacak, bende bişe zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 KillerLord said: parali derken oyun parasi garip bir ismi vardi :)-D oyunda item mall veya sitelerinde gosteren birsey yok bu oyunun f2p olacagina emin olan var mi klavye degisti soru isareti yapamiyorum bence bu p2p olur kesin p2p zaten abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 update ediyorum su anda ama inanilmaz yavas , normalmidir ? updater da ingilizce degil cince, bu normalmi yoksa benmi hata yaptim ingilizceye cevirme esnasinda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ahh tamam o zaman p2p olmasi bence daha iyi diger turlu para konusur oluyor evetr questlerden para geliyor ve az once enteresan bir olay oldu yerlere yatmaya hazir olun ss aldim koyucam az sonra soyle bir mesaj geldi 3.5 saatir oyundasin exp %50 dustu birazcik cik ve sagligin icin dinlen zorla ciakrtiyorlar oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 update mi du bekle etme direk link vericem hemen indirirsin 53 mb du bekle rapid e cekiyorum dosyayi bu arada windows 7 de calismiyor gameguard dan dolayi gameguard seysinin update i uzun suruyor 74 tane mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 waiting :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 KillerLord said: soyle bir mesaj geldi 3.5 saatir oyundasin exp %50 dustu birazcik cik ve sagligin icin dinlen zorla ciakrtiyorlar oyundan ahah exp düşürme olayı bombaymış harbiden zorla çıkartıolar oyundan resmen fdsf :D Lineage II'de de chatte o tarz uyarılar veriyodu ama exp alımını azaltmıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oynadığım oyunların birinde de bu sistem vardı.çok oynadın oyundan çık v.s. xp azaltmalar felan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 guncelleme http://rapidshare.com/files/220706778/AION_Manaul_4.exe.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bu arada server seciminde siralama degismiyorsa ben en ustteki serverdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hehe betayı oynamam ile çıkmam nerdeyse bir oldu :) uzak dogu temalı oyunlardan ve hayyytt ,huyttt, dıkş dıkş dıkş seslerinden hoşlananlar için guzel bir oyun olabilir içerik saglam oyunun ancak atmosfer biraz kuçuk yaş kullanıcalara hitap ediyor gibi geldi çok dayanamadım dogrusu:) uzak dogulu temalı oyun lar genelde hep f2p leri cagırıstırıyor soguyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 rica ederim cinliler mage hastasimidir nedir bilmiyorum ama acayip mage ve preist var ben warrior oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sanirim bu exp olayini abartmislar betada cok oynanmasin diye exp `0` a dustu gelmiyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar