Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsteyene : AION Beta Hesabı !!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ingilizce dil dosyası ben klasörün adını değiştirdim siz o adımı atlayın kopyalarken

http://rapidshare.com/files/220438882/enu.rar.html

premium olmadığım için 10 defa download edilebilir indiren birisi mirror yaparsa sevinirim
Mesaj tarihi:
crysis degil farcry engine kullaniyor. crysis 2. nesil crytek engine ile uretilmisti.

bu yuzden daha az sistem ihtiyaclari olabilir ancak genede dandik laptopta oynanacagini dusunmuyorum.
Mesaj tarihi:
ya çıldırcam şimdi downloadlar bitti sanırım hepsini bir çektiğim için mi neden böyle oldu arşiv bozu diyor ne güzel açık bırakıp işe gitmiştim offffff kafamı vurcam şidi duvarlara
Mesaj tarihi:
KillerLord said:
ya çıldırcam şimdi downloadlar bitti sanırım hepsini bir çektiğim için mi neden böyle oldu arşiv bozu diyor ne güzel açık bırakıp işe gitmiştim offffff kafamı vurcam şidi duvarlara

Eksik çekmiştir üzülerek söylüyorum ki yeniden çekmen gerek bozuk arşiv kısmını
Mesaj tarihi:
http://aion.sdo.com/project/index/index.htm

resmi sitesinden download için

AKŞAMA KADAR BENİ MEEE DEDİRTTİKTEN SONRA BİLGİLERİ MMOSITE.CON ALDIĞINI 4 SAAT KADAR OYNADIĞINI SÖYLEDİ
Mesaj tarihi:
şimdi resmi siteden download etmek mi daha ii

korktum şimdi sen de bozuk çıkınca dosyalar.

80 mb lık ve ilk 1.8 gb lık dosyayı çektim . 2.sinin %30unda

o senin ilk verdiin linkteki yerden ..

şmidi bozuk çıkmasın benim de :/
Mesaj tarihi:
sanmam çıkacağını bende 2 defa hat kesilmişti resume iledevam etti belki ondan kaynaklanmıştır. Resmi sitedeki dosyalar ile baktım aynı 2. seferi resmi yerden çekiyorum oradada pek hızlı değil 200 civarında indiriyorum bu sefer tek tek :)
Mesaj tarihi:
abi ne ara türedi başlık, of öğlen neden girmemişim şimdiye yarısı inerdi.. hemen abanıyorum, acc'da kapatayım..

bir de biraz bilgi verirseniz güzel olur, vizeler var da araştıramıyorum.. eu ob(veya cb) ne zamanmış.. çinlilerle özel serverları mı olacakmış? adamlar orda oynamazlar ki ehe, kendi kendilerine mi satacaklar goldları..
Mesaj tarihi:
odiflame said:
bu sefer beklediğim bir oyun daha patlamasın.

abi aoc'u x kadar beklediysem bunu 10x kadar bekliyorum, lineage ii'den sonra aynı hisleri atmosferi vericek bi oyun o sebeple benim için diğer mmo'lardan farklı bi yeri var.. patlıyacağını sanmıyorum ncsoft çok tecrübeli bir firma, en fazla popüler olmaması olayı olur yani.. (tabula rasa gibi çekmesinler kepenkleri de :))
Mesaj tarihi:
16 nisanda çin betası bitiyormuş.tüh :S

aoc ve warhammerin patlamasının nedeni bence open beta yapmamaları ve tam hazırlamadan sürmeleri idi.ncsoft bu tip hataları yapacak bir firma değildir :)
  • Yeni Oluştur...