KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ingilizce dil dosyası ben klasörün adını değiştirdim siz o adımı atlayın kopyalarken http://rapidshare.com/files/220438882/enu.rar.html premium olmadığım için 10 defa download edilebilir indiren birisi mirror yaparsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 http://rapidshare.com/files/220465833/enu.rar.html bende upload ettim. 10 kişi daha çekebilir hiç olmassa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bu değilde büyük dosyaları indirmek cok zor.:) 60kb ile iniyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 flashgetle çek 107kb/s ile iniyor bende, şu an 1.2gb indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Ne config istiyor oyun ? Dandik laptop'im ile oynayabiliyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 crysis motoru kullanıyor laptop kaldırmaya bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 crysis degil farcry engine kullaniyor. crysis 2. nesil crytek engine ile uretilmisti. bu yuzden daha az sistem ihtiyaclari olabilir ancak genede dandik laptopta oynanacagini dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ya çıldırcam şimdi downloadlar bitti sanırım hepsini bir çektiğim için mi neden böyle oldu arşiv bozu diyor ne güzel açık bırakıp işe gitmiştim offffff kafamı vurcam şidi duvarlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 KillerLord said: ya çıldırcam şimdi downloadlar bitti sanırım hepsini bir çektiğim için mi neden böyle oldu arşiv bozu diyor ne güzel açık bırakıp işe gitmiştim offffff kafamı vurcam şidi duvarlara Eksik çekmiştir üzülerek söylüyorum ki yeniden çekmen gerek bozuk arşiv kısmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 http://aion.sdo.com/project/index/index.htm resmi sitesinden download için AKŞAMA KADAR BENİ MEEE DEDİRTTİKTEN SONRA BİLGİLERİ MMOSITE.CON ALDIĞINI 4 SAAT KADAR OYNADIĞINI SÖYLEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 şimdi resmi siteden download etmek mi daha ii korktum şimdi sen de bozuk çıkınca dosyalar. 80 mb lık ve ilk 1.8 gb lık dosyayı çektim . 2.sinin %30unda o senin ilk verdiin linkteki yerden .. şmidi bozuk çıkmasın benim de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sanmam çıkacağını bende 2 defa hat kesilmişti resume iledevam etti belki ondan kaynaklanmıştır. Resmi sitedeki dosyalar ile baktım aynı 2. seferi resmi yerden çekiyorum oradada pek hızlı değil 200 civarında indiriyorum bu sefer tek tek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 benim asıl korkum,herifler inşallah durumu çakozlayıp banı çakmazlar çin dışı ülkelerin IPlerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 aman sus yerin kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 çinli repesi yaparız oyunda sorun değil sürekli farm falan yaparız çakmazlar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 abi ne ara türedi başlık, of öğlen neden girmemişim şimdiye yarısı inerdi.. hemen abanıyorum, acc'da kapatayım.. bir de biraz bilgi verirseniz güzel olur, vizeler var da araştıramıyorum.. eu ob(veya cb) ne zamanmış.. çinlilerle özel serverları mı olacakmış? adamlar orda oynamazlar ki ehe, kendi kendilerine mi satacaklar goldları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bu sefer beklediğim bir oyun daha patlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Oyun baya yerde çıktı, rusya da bile çıktı sanırım, şimdilik kötü yorumlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 downloadu bitip, oyuna giren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 odiflame said: bu sefer beklediğim bir oyun daha patlamasın. abi aoc'u x kadar beklediysem bunu 10x kadar bekliyorum, lineage ii'den sonra aynı hisleri atmosferi vericek bi oyun o sebeple benim için diğer mmo'lardan farklı bi yeri var.. patlıyacağını sanmıyorum ncsoft çok tecrübeli bir firma, en fazla popüler olmaması olayı olur yani.. (tabula rasa gibi çekmesinler kepenkleri de :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 16 nisanda çin betası bitiyormuş.tüh :S aoc ve warhammerin patlamasının nedeni bence open beta yapmamaları ve tam hazırlamadan sürmeleri idi.ncsoft bu tip hataları yapacak bir firma değildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 16 nisanda bitice muhtemelen bir open beta daha olur bence resmi serverdan son dosyaya başlıyacağım şimdi muhtemelen gece 02 gibi girmiş olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 o zaman client uyumu olsa da 3-4 gün için indirmiş olmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 8-16 nisan olyor bu durumda bence tekrarı olur clientde güncelleme yapar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar