kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 mohi said: Mohi peşinde meme başına en az 3-5 sap olan, 1.55lik yurdum kızlarının sahip oldukları garip özgüveni, yazılı olarakta görmek baya güldürdü benismiling smiley ve bu sayede biricik kurtarıcımız gördüğüm, putin babamıza olan inancım, saygım her geçen gün artıyor... bu salak siteye karşı bende bir slogan geliştirdim, ama oraya yazmaya üşeniyorm: Rusya&Türkiye birleşsin, tüm kızlar karşılıklı ülke değiştirsin!! iki millet tek devlet!!!!! bu mesajı aynen bilgeye sorun bölümüne gönderiyorum konu internet bölümünde cılız kaldı , garbage ahalisi olarak gerekli kamuoyu hassasiyetinizi göstermenizi rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 siteden inciler kızlar erkek kıyafeti giyibilirrrrr amaaaaaa fakattt ve lakinnnnn erkekler kadın kıyafeti giyemezler modalar tutkunuyuz ve süper güzeliz ÇaNTaLarıNıZda oLuoDa oNDaN. Hani Var Ya şu süRekLi TaşıMak zoRuNda oLDuğunuz. erkekler gini gereksiz ayrıntılara takılmıoyruz çünkü biz zekiyiz :) kız olmak cokgüzeell bakımlı olmak veee istedigi kıyafeti giymek özgürce dolaşmak öle daima akıllıyız İstemezsek hesap ödemeyiz. ve daha neler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 cevapları görmek için üye oldum o salak siteye, ama login olunmuyor!? sanırım siteyi de kızlar yapmış pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mohi said: cevapları görmek için üye oldum o salak siteye, ama login olunmuyor!? sanırım siteyi de kızlar yapmış pfff Gerçekten bizden daha üstünler. O sitenin register kısmını geçmek üstüne login olmaya çalışmak peygamber sabrı istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 BANA REGL DÖNGÜSÜNÜ SORDU BİLEMEDİM İŞİ SIKIYA ALMIŞLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 memesi olan kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 GwindonSurion said: memesi olan kazansın ben kazan falan değilim. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Raincloud said: Matsumoto koyupta şike yapmayın lan ? İnsan gibi vurun bel altı çalışmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 napsaydım torba göğüslü tsunade mi koysaydım töbe yareppim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 roket adam said: GwindonSurion said: memesi olan kazansın ben kazan falan değilim. LÜT FEN AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar