kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bulucam seni. o parayı alıcam. ondan sonrası allah kerim. 5 gündür tabanlarım ağrıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 sonra topuğuna sıkıcan diye konuştuk ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yok onu yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 parmağını kes! yakuza style!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 noluyo be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bulduk mu! bu mu? yakalayalım mı? bu mu lan! kaçma estel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 buraya niye çatım ebnde bilmiyom kafama günrş geçti heralde konu açı görünce açtım direk lan paranında peşinde değilim aslında =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 önemli olan katılmak zaten hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben bi ara hatırlat sana katılayım unutturma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Kermit sakin eglenmeye geldik agate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 benimde piyasadan alıcağım var ben yazıyomuyum buraya ! bidaha görmiyim çıhşarıığ !11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ailenizin mafyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skaldy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 buna dicek tek sözüm var:MEME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ateşle oynuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 6 güğn oldu arıyom hala bulucam 1 ayda olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 güldüm atılmış mesaşlara ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bağlantılarım var. ad, soyad, resim, tel no, adres bildir nokta atışı bulalım elemanı. yalnız biz teslim ederiz paketi, %25'e kesik atarız. işine gelirse ki biliyorsun bu işlerin piyasası fifti fiftidir. dost işi yapacaz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 parada gözüm yok abi. gelmişim buraya kadar bulmadanda gitmem yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 gönül işi diyorsan ona da bakarız. rant yoksa işin içinde paylaşmayı veriri be kermitim. sırf gönlün olsun diye gene buluruz. yok gönül işi değil, aslında alacağımız da yok sırf macera olsun diye girdim bu işe diyorsan sittir et dön gel sen. lan kuş mu kaçtı yoksa? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kermit sen kendini sert cocuk saniyosun gibi hissettim dikkatli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 buldugun zaman haber ver. ben de bi suratina tükürcem itin.. ve sonra o akil almaz repligimi vuracagim suratina *HOOOEAAH TÜÜÜÜÜ...* Simdi en azindan temizlendin dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kermit said: parada gözüm yok abi. gelmişim buraya kadar bulmadanda gitmem yani =) http://static.ideefixe.com/images/170/170362_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 maykıl dudikofta benden gelsin tüm sevmeyenlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar