Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da SWG nereden bulurum?

mayfer

Öne çıkan mesajlar

selamlar...
internetten orjinal sitesine falan baktım, oyun için 30 dolar diyorlar... fakat türkiyede internetten sipariş üzerine getirten sitelerde bunun fiyatı iyice uçmuş, 80 milyon diyolar. doğal olarak 80 milyona almak istemiyorum. ankara'da bu oyunu daha ucuza alabileceğim bir yer bilen var mı?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mayfer, 23 Mayıs 2004 19:01 tarihinde demiş ki:
hmmm.. amazon.com'da inanılmaz ucuz. 20 dolar oyunun kendisi. türkiye'ye getirtmek için de ödenen ekstra para sadece shipment için +4.50usd ve item başına +2.50usd. avatürkten alacağıma falan ordan alırım...

Hiçte ucuza gelmiyor oyun 20$ + 24$ shipping parası + 5$ item başına eder 50$ dolar 1.550 *50= 75 milyon

5 milyon için o kadar riske girmeye değer mi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mayfer, 23 Mayıs 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
bugün baktım yolluyo. türkiye avrupada sayılıyo. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/596194/ref=br_bx_c_2_0/104-9333771-3675933

Öyle gözüküyo film falan da geliyo ama nedense oyun sevkiyatı yok, yaklaşık bir ay önce başka bir oyun için denemiştim adresi kabul etmiyor.[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

Xuha olm bizde T1 olduunu nie söölemiosun yaa.. :) Bu arada çok kuuluz beyler di mi t1imiz fln da var.. :)

Neys demek istediim bizim için çok uzun sürmez, yane çile de olmaz.. 2 gb nedirki cnm? 33 dakika açık kalır indiririz. Tabe neree update ettiine baalı.. O da bize kalsın, msnden konuşalım.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...