Resh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Herkese slm, ToA client ile oyuna girerken pass i girip Server secim ekraninda Server secip Play dediyim Anda '''Render Creation Error''' gibi bi hata ile karşılaşıyorum ve giremiyorum ToA ile Ama Sı Clientte böle bi hata ile karşılaşmıyorum acaba Bu konuda bi bilgisi olan varmı...(bilgisayar P4 2,4 -512 ddr-Gf4 mx 440)... yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 direct x 9 yuklemen lazim[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Kardes cok saol valla... :==)) danginligimiza gelmis yüklememisiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 np, hangi serverda oynuyorsun?[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ya bu arada bilgisayarlarımız tamamen aynı, toa kasıyomu? bende alcamda :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 tek client açarsanız kasmaz[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ben Exc/Alb de oynuyorum Hiberniada börtü böcek kovalamak sarmayinca alb e gectik :=))) Valla bende dediyim gibi P4 2,4 - 512 ddr-Geforce 4 fx 440 ekran kartı var tek kisi kasmiyo ama ikinci clientte deliriyorum adeta :=)) cidden en az 1 gb ddr ram lazim rahat rahat daoc oynamak icin tabi Simdi bide ToA gelince ekran kartıda baya etkin rol oynuyo sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ben Exc/Alb de oynuyorum Hiberniada börtü böcek kovalamak sarmayinca alb e gectik :=))) Valla bende dediyim gibi P4 2,4 - 512 ddr-Geforce 4 fx 440 ekran kartı var tek kisi kasmiyo ama ikinci clientte deliriyorum adeta :=)) cidden en az 1 gb ddr ram lazim rahat rahat daoc oynamak icin tabi Simdi bide ToA gelince ekran kartıda baya etkin rol oynuyo sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ya 3 kez yollmisim measj ama bilerek olmadi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Alb'de börtü böcek kovalamaca yok mu ? ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ehe gecin albe gecin yeni eldim le kafaniza enerji kümeleri yardiricam:P ilk defa caster bi classlar 2 gundur rvr ye katıldım tabi baya bi acemilik var ama alıştım biraz. mana eldim ama uzaktan bolt atmak daha hosuma gidiyo baya adam oldurdum bu sekilde pis alblerden:P[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 49 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 yer biraz alakasız olabilri ancak toa çift clientta kasmaması için toa terrian - trees özelliklerini kapatman lazım + ekran kartının iyi olması lazım bide ram in 768den fazla olursa mis kasma fln olmaz. çünkü toa client yaklaşık olarak 486mb ram istiyor sorunsuz çalışabilmesi için.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ben 512 ram 256 mb ekran kartı ile full graphic kasmiyorum :)) ama ram alıcam almıcam deil :) en güzeli kasıyosa direk toa da ayarlarda : for high framerate diye bi secenek var onu seçin kalksın derdiniz ..[signature][hline] :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 tek client heralde durlag?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Yoo genelde tek ama çif oluncada kasmio[signature][hline] :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar