Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Arkadaşlar merhabalar. Şimdi Magic kartlarının bana boyutu lazım. Elinde böyle ".psd" si olan varsa, yada bana bi zahmet ölçüp boyutlarını gönderebilirlerse çok çok sevineceğim. Teşekkürler efendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Kart mı basacaksın hayrola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Abi masaüstü rpg sistemi hazırlıyorumda. Kafamda bu ebatta üzerinde combat resimleri olan kartlar tasarlıyodum. Ayrıca A4'e çıktı alacağım için bükülme kırılmayı engellemek için kadıköyden koruma kabı aldım buna ben. Yani ebatları biri ölçüverse, 7 ye 9 dese köpeğiniz olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Evet tahmin ettiğim gibi kart mı basacaksın diyen benmişim :P Ki kart basacakmışsın. Dediğim gibi mws programından istediğin kartı tasarlayıp basabilirsin direk. Yukarıda nasıl kullanıldığı, nereden çekileceği vs. anlatılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 İnanmıyom la sendin demek bunu bana yapan. Bohuehueauhea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar